Wpis z mikrobloga

on nie jest zlodziejem. To co zrobił jest w polsce legalne.

Zatrudniłbys kobietę skazaną w krajach arabskich za wyjście na dwór w odkrytych włosach? W końcu to kryminalistka...

@Pierorzek: przeczytaj raz jeszcze oba moje komentarze, jeden z nich zresztą nawet zaplusowałeś
  • Odpowiedz
@MarcinBachleda: no może to specjalna akcja? Nigdy o typie nie słyszałam, program mnie nie interesuje, a teraz widze jego nazwisko i gembe trzeci raz na wykopie.

Btw. z tv wywalaja ludzi za cos co zrobili za granicą, a ja jak w polsce poszłam powiedzieć, że typ mnie stalkuje za co miał sprawę założoną w UK i w dodatku był tam skazywany za napaści seksualne na dziewczynie 14 lat, a teraz
  • Odpowiedz
to już nie są fikołki, to jakaś gimnastyka artystyczna.

@MarcinBachleda: Przegryw? Zakolak? Zgadłam?
Człowieku, on już poniósł za to karę ile byś chciał żeby taki występek się zanim ciągnął? Ona miała 16 lat! a nie 6. W tym wieku to normalne, że dziewczyny lubią poszaleć, tym bardziej ze starszym i przystojnym kolegą, ale co taki p0lak jak ty może o tym wiedzieć...
  • Odpowiedz
W tym wieku to normalne, że dziewczyny lubią poszaleć, tym bardziej ze starszym i przystojnym koleg

@kleopatrixx: sęk w tym że to nielegalne.. czy cchciała czy nie to już nawet nie ma znaczenia, bo mają tam takie chore przepisy i s--s z nieletnim jest uznawany właśnie jako wykroczenie czy coś.. masa ludzi to robi, bo nikt nie czeka do 18 lat żeby się b----ć, ale są na tyle ogarnieci że
  • Odpowiedz
@kleopatrixx: ciekawostka: to, że użyjesz zera zamiast litery o, kiedy chcesz o kimś coś napisać, ani nie czyni twojej wypowiedzi bardziej sensowną (czasami działa odwrotnie), ani nie niszczy dotychczasowego życiorysu rozmówcy. Zabawne, jak wiele nieporozumień na wykopie próbuje się wytłumaczyć przegrywem lub zakolami. Zwłaszcza kiedy okazuje się, że po drugiej stronie jednak nie siedzi człowieczek nadający z piwnicy, który ostatnio widział sam na sam osobę płci przeciwnej pięć lat temu...
  • Odpowiedz
@PonuryBatyskaf: generalnie mają rację.
To j----y Top model i liczy się tylko wygląd.
To tak jakby geniusz muzyczny i wcielenie Mercurego ale wielokrotny g--------l nie mógł wystąpić w jakimś Must be the music czy innym x factorze.
Co mają kogoś cechy lub s----------e do rzeczy wymaganych w reality show. Tutaj wchodzi cenzura twórców programu i ich s----------e że go w------i a nie tych Julek.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@PonuryBatyskaf: na rynku powinna być jakaś usługa prześwietlenia danej osoby pod katem jej publicznych wypowiedzi, co by k---a uniknąć takiej intelektualnej miny przeciwczołgowej jak te femoidy myślące pochwami
  • Odpowiedz