Wpis z mikrobloga

Hejtowanie popularnych rzeczy jest hehe takie "modne" co nie @Antyweb ? xD Tacy alternatywni. Straszne że firma która wydała miliony na stworzenie gry idzie w gigantyczne akcje marketingowe.

Ciekawe czy w 2002 roku jak każdy dzieciak latał z zabawkami i wszystkim co związane z Pokemonami to też tak opisywaliście, a nie sorry, wtedy nie istniały takie twory jak Antyłeb.

antyweb.pl/marketing-cyberpunk-2077-jest-niesmaczny/

#cyberpunk2077
Logan00 - Hejtowanie popularnych rzeczy jest hehe takie "modne" co nie @Antyweb ? xD ...

źródło: comment_1606238592M0kgGigCpuGOktLInEEWk2.jpg

Pobierz
  • 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Logan00: Nauczcie się, że zawsze jak coś jest hajpowane, popularne i ogółem lubiane, to znajdzie się jakaś gównostronka, która będzie pisać całkowicie odwrotnie, bo jak wiadomo kontrowersja się sprzedaje. Nie ma co nabijać im kliknięć, oni na to liczą.
  • Odpowiedz
Hejtowanie popularnych rzeczy jest hehe takie "modne" co nie @Antyweb ? xD Tacy alternatywni. Straszne że firma która wydała miliony na stworzenie gry idzie w gigantyczne akcje marketingowe.

@Logan00: Ale ja się im nie dziwię.
Sam mam ogromną słabość do "lubienia tylko tego co niepopularne". To pozwala poczuć sie wyjątkowym.

No i oni CHCĄ lubić CP2077, ale jak mogą to zrobić jak to najpopularniejszy produkt na rynku? Wiec wymyślają
  • Odpowiedz
@Logan00: pewnie płacze, bo CDPR nie posmarował Antyweb za reklamę. Jakby pienionszki sie zgadzały to Winiarski srał by tam brokatem i opisywał, jak to wspaniale jest mieć długopis z logo cyberpunka XDDD
  • Odpowiedz