Wpis z mikrobloga

Hejtowanie popularnych rzeczy jest hehe takie "modne" co nie @Antyweb ? xD Tacy alternatywni. Straszne że firma która wydała miliony na stworzenie gry idzie w gigantyczne akcje marketingowe.

Ciekawe czy w 2002 roku jak każdy dzieciak latał z zabawkami i wszystkim co związane z Pokemonami to też tak opisywaliście, a nie sorry, wtedy nie istniały takie twory jak Antyłeb.

antyweb.pl/marketing-cyberpunk-2077-jest-niesmaczny/

#cyberpunk2077
Logan00 - Hejtowanie popularnych rzeczy jest hehe takie "modne" co nie @Antyweb ? xD ...

źródło: comment_1606238592M0kgGigCpuGOktLInEEWk2.jpg

Pobierz
  • 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Nie ważne jak piszemy, ważne, że ludzie wejdą i klikną, bo napisane jest Cyberpunk 2077, a my skasujemy za reklamy.
  • Odpowiedz
@Logan00: święte słowa, szkoda gadać. Zamiast się cieszyć, że jakiś polski produkt jest promowany i dużo o nim słychać, to będą bóldupić.
  • Odpowiedz
@Logan00: Ja wczoraj widziałem w auchanie perfumy z cyberpunka xD. Zapewne chodzi mu o to, że gra jeszcze nie wyszła i tak naprawdę nie wiemy z jakim produktem mamy do czynienia, a gadają o tej grze jakby była najlepsza na świecie. Z tego xco mi się kojarzy pokemon nie miał takiej promocji przed premierą, ale mogę się mylić.
  • Odpowiedz