Aktywne Wpisy

VanHohenheim +14
źródło: temp_file7302627121822733600
Pobierz#slubodpierwszegowejrzenia
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym

Potrzebuje "interaktywny" program do generowania wykresów (może być on-line ale wolał bym coś lokalnie na windowsa).
Chodzi mi o możliwości wczytania danych z *.txt lub *.csv i możliwość jego przybliżania i oddalania "na żywo" w poziomie i pionie (np w miejscu gdzie aktualnie znajduje się kursor) za pomocą np. scrolla w myszce... Niestety w Excelu nie da się tego zrobic, trzeba za każdym razem ręcznie edytować ustawienia osi i siatki żeby jakoś dało się coś z wykresu przeanalizować.
Nie wiem jakie tagi - sorry za spam, ale sprawa pilna #it #programowanie #excel #windows10 #windows #csv #programy #analizadanych
Te libki generują interaktywne wykresy i możesz je zapisać do HTMLa
@cohontes @F0rT3hW1n plotly z tego co widzę to było by to o co mi chyba chodzi, tylko ze szukam gotowego rozwiązania, a z tego co udało mi się na szybko rzucić okiem to
Moje wykresy miały po ~200 krzywych z dużą ilością punktow (pomiary co 1.5s przez kilka h
@cohontes
@norelka
Chyba znalazłem dokładnie to o co mi