Aktywne Wpisy

MonazoPL +106
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: 400 zł pekao monazo
Pobierz
tesknilam_ +15
Podobają wam się takie krótkie grzywki? Mi tak i jestem ich fanką, lecz nie każdej będzie pasować. #rozowepaski #niebieskiepaski #wlosy
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Mam duzego psa (labradora) chce zamowic mu jakies chrupki żeby mialy w miare duzo miesa w skladzie. Poleci ktos jakas firme ? Taguje allegro bo stamtad chce zamowic moze odrazu ktos poleci aukcje :) no i nie musza byc z tej najwyzszej polki tak kolo miedzy 10 -12 zl/kg. Dzieki za pomoc jak ktos cos takiego tez kiedys wybieral
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_160589152948184i9Pa618KThheMlwGm.jpg
Pobierz@Green81: wiesz ile jest psów na wsiach? serio myślisz, że ktokolwiek (ktokolwiek!) tam kupuje karmę dla psa? ( ͡º ͜ʖ͡º)
A OP to chce kupić przyzwoitą karmę za 12PLN/kg ¯\_(ツ)_/¯
https://www.zooplus.pl/shop/psy/karma_dla_psa_sucha/brit/988421
Przecież to są odpady produkcyjne, bez jakiejś specjalnej selekcji, bo skąd? Nie ma opcji produktu gotowego po cenie surowca. Zwłaszcza, że pasztety cieszą się ogromną popularnością, a do „pierogów z mięsem” też trzeba coś wpakować.
Cokolwiek zawiera mięso idzie na sprzedaż dla ludzi z większą marżą.
więc zle nie jest, teraz karmy naprawdę polepszyły się, trzeba tylko wiedzieć jakie szukać :)
Ale biorąc pod uwagę, że do kiełbasy pompowano sól drogową, to nie jestem optymistą.