@Zerp: Jestem w keto dlatego musi być tłusto, ale na prawdę spróbuj takiego połączenia. Żona była sceptycznie nastawiona, a też się zajada. Mega, ale to mega ciekawe połączenie.
@mlodedrwale: Wiem, że się odmienia, nawet nie wiem czemu napisałem gram, a nie gramów. Jakoś mi tak lepiej to wyglądało. No nic dzięki, teraz na pewno zapamiętam :)
@Flegamin1665338085: Mało tego, ja się ostatnio dowiedziałem, że dla niektórych ludzi masło orzechowe = nutella i stosują to jako synonim dla Nutelli, a to dwie zupełnie różne rzeczy, nie wiem skąd to się u niektórych bierze.
Szukam filmu na wieczór z motywem cierpienia, gdzie bohater pomimo wszelkich przeciwności losu uparcie zmierza do celu, po drodze oczywiście dostaje kłody pod nogi z każdej strony i nic się nie udaje, a na końcu wszystko się dobrze kończy i odniosi sukces ( ͡°͜ʖ͡°)
źródło: comment_16058403723ziMGDTLbqhWbH2Wp6feoi.jpg
Pobierz@Damian8Damian9:
źródło: comment_1605859497SSpKPphwNxCcD5zq4LdlLy.jpg
Pobierzsól jodowana (sól, jodek potasu), cebula, pieprz, czosnek, gorczyca, pietruszka, cytryna w proszku (maltodekstryna, cytryna w proszku), mieszanka ziołowo-warzywna (pietruszka, szczypiorek, papryka, por, cebula, liście selera, pasternak, koper, marchew, lubczyk), szczypiorek, lubczyk, koper, zioła (11,2%).