Wpis z mikrobloga

Mirabelki i Mirki!
Całe życie starałem się być dobrym i pomocnym człowiekiem, liczę że dobro wraca i stąd ten post tutaj. Chodzi o to, że mój #rozowypasek prowadzi butik z damskimi ciuchami w zamkniętej (znowu) galerii handlowej. Nie będę się rozpisywał o czynszach, pracownikach, kosztach itp. To nie o tym! Rzecz w tym, że postawiłem jej pomóc, postawiłem sklep online, ona robi zdjęcia i sklep działa! Ale, że kiepski ze mnie #marketing 'owiec i poza wstawianiem postów na #facebook i #instagram nie umiem w #seo to potrzebna mi właśnie Wasza pomoc. Tu wchodzicie Wy - cali na biało ( ͡ ͜ʖ ͡)
Zobaczcie, rozruszajcie, kupcie, dajcie plusa, a ja w zamian zrobię #rozdajo - bon na 100 pln do wykorzystania na https://bubbagamp.pl/sklep (naprawdę fajne ciuchy)
A i jeszcze adres IG #rozowypasek się ucieszy z nowych obserwujących - https://www.instagram.com/bubbagampbutik
Losowanie przez #mirkorandom w niedzielę późnym wieczorem, to jak pomożecie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dla mirków, kod rabatowy 10% - wykop
No i darmowa wysyłka!
hellb0y - Mirabelki i Mirki!
Całe życie starałem się być dobrym i pomocnym człowieki...

źródło: comment_16053638162szzOxTWgGhgGtRxOK3B7a.jpg

Pobierz
  • 263
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@hellb0y: bubba gamp? serio? o jaki c--j chodzi z ta nazwa? Ona sprzedaja ciuchy czy k---a krewetki? Do tego czcionka z-----a z gapa. Polska jakosc, czyli zgapanie pomyslow innych i przedstawianie ich w gorszy sposob.
  • Odpowiedz
@tl-dr: musisz odświeżyć stronę, zmieniłem ilość produktów na stronę z 12 na 24 (za radą kilku Mirków) i co za tym idzie zmieniła się ilość stron
  • Odpowiedz
@tl-dr: pixel zbiera mi dane z wejścia na stronę kategorii, z wejścia na stronę produktu, z dodania do koszyka i z zakupu. może po zmianach w ilości produktów musi zaktualizować dane
  • Odpowiedz
@hellb0y: Jako kobieta, która kupuje TYLKO online dodam, że denerwuje mnie ta wyblakła trzcionka i opisy cudowna, ładna...etc. Kobiety tego nie czytają. Ważny jest konkret. Rozmiar. Materiał. I tak jak ktoś wyżej sugerował - opis modelki czyli jej wzrost i jaki rozmiar ma na sobie.
Powodzenia. Ja będę zaglądać bo ciuchy są naprawdę fajne :)
  • Odpowiedz
@hellb0y
https://bubbagamp.pl/zamowienie/ przy otwieraniu strony (niezalogowany) automatycznie zwijają się sekcje zaloguj i kupon, przydała by się strzałka pokazująca że można to rozwinąć i/lub sekcje mogłyby być domyślnie rozwinięte, ewentualnie poza strzałką rozważyłbym zaakcentowanie bardziej linków w tekście, np podkreśleniem (przykład, przy rejestracji trudno się domyślić, że w tekście "Twoje dane osobowe zostaną użyte do obsługi twojej wizyty na naszej stronie, zarządzania dostępem do twojego konta i dla innych celów o których
  • Odpowiedz
Nie będę wołał wszystkich i jeszcze raz spamował, ale jeśli ktoś zajrzy do tego wątku, to chciałem Wam wszystkim podziękować, za plusy, za opinie (te dobre i za złe również), za konkretne porady, za masę wiadomości prywatnych, w których pisaliście co można zmienić, co poprawić, itd. Dziękuję też Mirabelkom i Mireczkom za zakupy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zgodnie z obietnicą zrobiłem losowanie, co prawda nie przez mirkorandom bo
hellb0y - Nie będę wołał wszystkich i jeszcze raz spamował, ale jeśli ktoś zajrzy do ...

źródło: comment_16054713933OuATwJnAxURouddUKgIiP.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz