Wpis z mikrobloga

Mirabelki i Mirki!
Całe życie starałem się być dobrym i pomocnym człowiekiem, liczę że dobro wraca i stąd ten post tutaj. Chodzi o to, że mój #rozowypasek prowadzi butik z damskimi ciuchami w zamkniętej (znowu) galerii handlowej. Nie będę się rozpisywał o czynszach, pracownikach, kosztach itp. To nie o tym! Rzecz w tym, że postawiłem jej pomóc, postawiłem sklep online, ona robi zdjęcia i sklep działa! Ale, że kiepski ze mnie #marketing 'owiec i poza wstawianiem postów na #facebook i #instagram nie umiem w #seo to potrzebna mi właśnie Wasza pomoc. Tu wchodzicie Wy - cali na biało ( ͡ ͜ʖ ͡)
Zobaczcie, rozruszajcie, kupcie, dajcie plusa, a ja w zamian zrobię #rozdajo - bon na 100 pln do wykorzystania na https://bubbagamp.pl/sklep (naprawdę fajne ciuchy)
A i jeszcze adres IG #rozowypasek się ucieszy z nowych obserwujących - https://www.instagram.com/bubbagampbutik
Losowanie przez #mirkorandom w niedzielę późnym wieczorem, to jak pomożecie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dla mirków, kod rabatowy 10% - wykop
No i darmowa wysyłka!
hellb0y - Mirabelki i Mirki!
Całe życie starałem się być dobrym i pomocnym człowieki...

źródło: comment_16053638162szzOxTWgGhgGtRxOK3B7a.jpg

Pobierz
  • 263
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@TacoHemingway: no ale to chyba po to prowadza biznes, zeby zarabiac i miec hajs na dalsze inwestycje i wydawanie na co ma sie ochote...
czy maja zarobione pieniadze przekazac na bombekli albo caritas?
przeciez nie napisali, ze umieraja z glodu tylko typek wpadl na pomysl zeby troche rozpromowac onlineshop i tyle... nie wyrywaja ci przeciez pieniedzy z gardla.

tez prowadze fajny biznesik i tez z checia przytulilbym pare followersow na
  • Odpowiedz
@TacoHemingway ma racje, przynajmniej po części
@hellb0y: Ja się domyślam, że nie ogarniasz tematu marketingu, a zostałeś do tego delegowany. Domyślam, się, że nie chcesz ingerować w to co robi córka (jak idzie pilnowanie całego osiedla?) bo ona kreuje swoją przyszłość sama, nie ma obowiązku promować biznesu rodziców. Ale na boga nie bawcie się w biznes jeśli nie ogarniacie wszystkiego na poziomie eksperckim. Rozwijajcie się - strona jest do
  • Odpowiedz
@hellb0y: 12 przedmiotów na stronę i masę przewijania, po chwili trafia szlag jak mam tak przewertować 20 podstron. Ja od razu walę 50 przedmiotów albo 100 by porównywać to co mogę kupić.
Torebki to takie nie wyjściowe, żona mówi, że słaby wybór i nie wiadomo do czego one sią nadają.
  • Odpowiedz
@nosze_ortalion: Podeslij na priv to chetnie obejrze. Nie jestem kutasem bo sam kupuje tam gdzie potrzeba a nie pcham dla dużych graczy. Tylko takie p---------e. Mireczki mireczki a co do czego to bajlando. A tym bardziej pfu na muzyke aktualnie.
  • Odpowiedz
@TacoHemingway: prawie wszystko co napisałeś to prawda, oprócz tej S klasy. Co do pożyczki, bo pewnie o tym piszesz, to niestety nie starczyło za zapłacenie 2ch czynszów kiedy sklepy zostały zamknięte. Nie napisałeś też, żeby wziąć kolejną i się przebranżowić jak pewien wiceminister, skądinąd z Radomia
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@hellb0y: Midas, dopracuj wersje mobilna, bo narazie nie jest ciekawa i zachecajaca. Po screenach widze, że desktopowa daje rade, ale ta mobilna narazie jest słaba.
  • Odpowiedz
@hellb0y: spójrz na stare logo gap. Twoje ma za cienkie linie i za cienkie szeryfy w czcionce. Sciesnianie liter to też średni pomysł źle to wygląda. Przydało by się też odwzorowanie graficzne jakieś głębszej idei jeśli się da. Dobre logo oceniasz patrząc na nie bardzo daleka i z bardzo bardzo bliska. Ktoś Ci nie najlepiej doradził myślę że oglądać stare logo gap Zrozumiesz o co mi chodzi pozdrawiam
  • Odpowiedz
@hellb0y: mogę dodać od siebie (8 lat w eCommerce, sprzedajemy na całą UE) że pisanie bloga (unikatowy content) oraz tworzenie unikatowych opisów produktów z lekkim, wręcz delikatnym i mądrym użyciem odpowiednich keywordów bardzo szybko przynosi skok pozycji w Google. Również jeśli dobra, branżowa odwiedzana strona "dropnie" twojego linka w jakimś artykule. Google algorytmy są współcześnie bardzo mądre, doceniają unikatowy content, nienawidzą ludzi którzy kopiują od innych. PS. Ładny sklepik, co
  • Odpowiedz
@hellb0y: jeśli chcesz tanich i alternatywnych wtyczek to odwiedź codecanyon.com :) Mój sklepik stoi na prestashop i często znajduję tam moduł za 19$ który na addons.prestashop.com jest sprzedawany za 49,99 euro :D Warto obadać tę stronę, jeśli nie znasz. Pamiętaj o Google Search console (dodaj swoją stronę) - będziesz wiedział ile organic wejść masz dziennie, będziesz widział najpopularniejsze keywordy i wiele wiele więcej. Warto zainwestować w AdWords, Google Zakupy oraz
  • Odpowiedz