Wpis z mikrobloga

Mirabelki i Mirki!
Całe życie starałem się być dobrym i pomocnym człowiekiem, liczę że dobro wraca i stąd ten post tutaj. Chodzi o to, że mój #rozowypasek prowadzi butik z damskimi ciuchami w zamkniętej (znowu) galerii handlowej. Nie będę się rozpisywał o czynszach, pracownikach, kosztach itp. To nie o tym! Rzecz w tym, że postawiłem jej pomóc, postawiłem sklep online, ona robi zdjęcia i sklep działa! Ale, że kiepski ze mnie #marketing 'owiec i poza wstawianiem postów na #facebook i #instagram nie umiem w #seo to potrzebna mi właśnie Wasza pomoc. Tu wchodzicie Wy - cali na biało ( ͡ ͜ʖ ͡)
Zobaczcie, rozruszajcie, kupcie, dajcie plusa, a ja w zamian zrobię #rozdajo - bon na 100 pln do wykorzystania na https://bubbagamp.pl/sklep (naprawdę fajne ciuchy)
A i jeszcze adres IG #rozowypasek się ucieszy z nowych obserwujących - https://www.instagram.com/bubbagampbutik
Losowanie przez #mirkorandom w niedzielę późnym wieczorem, to jak pomożecie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dla mirków, kod rabatowy 10% - wykop
No i darmowa wysyłka!
hellb0y - Mirabelki i Mirki!
Całe życie starałem się być dobrym i pomocnym człowieki...

źródło: comment_16053638162szzOxTWgGhgGtRxOK3B7a.jpg

Pobierz
  • 263
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@hellb0y: Mirek fajny sklep właśnie przeglądam. Brakuje mi jednej rzeczy którą tam możesz ogarnąć w wolnym czasie to żeby była podkategoria z rodzajami materiałów, widze że macie dużo rzeczy z wełną w dobrej cenie ale ciężko jest to odsiać :)
  • Odpowiedz
@hellb0y: jeśli mogę coś zasugerować, to fajnie byłoby gdyby składy były bardziej naturalne. Przejrzałam na szybko swetry i boli mnie w każdym akryl, zawiesiłam na kilku oko, ale z powodu akrylu i tym podobnych nie kupię. Kroje są super, tylko ten skład.
  • Odpowiedz
Poszperałem i laska robi po 50k-100k wyświetleń na TikTok i ma 50k obserwujących na Instagram, a ty prosisz o pomoc na wykopie w rozkręceniu interesu, nie rozumiem czemu, skoro ona sama jest w stanie to wypromować. chyba że wykorzystujesz tylko jej wizerunek jako modelki, a sklep należy do kogoś innego xd
  • Odpowiedz
@fspolczynnik: To nie jest legalne Vinted to portal który ma pośredniczyć w sprzedaży ubrań od intywidualnych osób a nie promować sklepy. Sama jak widzę, ze ktoś sprzedaje tam ubrania komercyjnie albo ma sklep, zgłaszam do moderacji. I kasują oferty i użytkownika.

Przez takie rzeczy na portalu robi się syf. I trudno coś fajnego znaleźć.
  • Odpowiedz
@alberto81: Mireczku pisałem wyżej jaki jest czynsz w galerii handlowej, trzeba go płacić nawet wtedy gdy jest zamknięta, tak było już w kwietniu i maju, no i teraz w listopadzie
  • Odpowiedz
Mała uwaga: może i jego/jej modelki maja duże zasięgi ale nie są grupą docelowa jak wspomniała tutaj jedna Mirabelka ciuchy z tego butiku nie są w zasięgu każdego zwłaszcza 10-17 latek to raz dwa zasięgi nie przekładają się na konwersje jeżeli grupa docelowa jest źle dobrana.
  • Odpowiedz
@hellb0y: Nie chce brzmieć jak jakiś mega ekspert ale. Wchodzę na stronę i zamiast dostać po oczach flagowymi produktami z jakimś dodatkiem akcesoriów to przewijam się przez akcesoria które robią wrażenie trochę aliekspress. Żeby zobaczyć fajną kieckę albo dresa to musiałem się przeklikać. Prezentacja na stronie głównej do poprawy IMO bo widzimy mnóstwo zmarnowanego miejsca a rzeczy ładne i ważne gdzieś na końcu.
  • Odpowiedz
@hellb0y: Ładne zdjęcia, ale nie jestem grupą docelową (tzn. nie jestem #rozowypasek), więc nic nie kupiłem.

Nie wiem jakie są najnowsze trendy w UI, ale jak dla mnie, subiektywnie, ta górna belka jest zbyt wysoka. Jeśli nie czytasz na pełnym ekranie, to ona się nie skaluje i zasłania treść.
  • Odpowiedz