1. Zrobiliśmy wałek na ilości testów, elo xD 2. Te same budowy po raz enty plus pierwszy 3. R U R A. czego nie rozumiesz LEWAKU? 4. ŚWIĘTY PAPIESZ GÓRY KOCHOŁ A TERA
@jaxonxst: Za Ironmana nie ma nagrody? Swoją drogą czekam na reportaż o tej złej stronie wychowywania dzieci z niepełnosprawnościami. Bo na razie z przekazu tvp życie z taką osobą jest w pytę.
@jaxonxst: za reklame tego chłamu Doonby powinien byc chociaz brązowy jak to jakas prolife kaszanka a oni reklamowali z takim zaangażowaniem i jeszcze księdza wzięli. Pieknie sie wpisuje w te wszystkie ideologiczne bzdety
@jaxonxst: czasami sobie siedzę i myślę, że chciałabym wierzyć w tvp. Wierzyć, że jesteśmy silnym, rozwijającym się krajem ktoryn rządzi silny i dobry prezydent, że radzimy sobie z epidemią doskonale, są miejsca w szpitalach, jest personel i wyposażenie, polityka prorodzinna sprawia, że chcę mieć dużo dzieciaków, bo państwo o nas zadba w zakresie opieki medycznej czy dostępu do przedszkola, dodatkowo wesprze nas finansowo. Kraj jest niepodzielony, silny i wysoko rozwinięty.
myślę sobie co oni reklamują jakiegoś scooby doo film xD jeden z pierwszych rezultatów w google to jakiś katoflix chrześcijańskie VOD i już wszystko jasne ( ͡°͜ʖ͡°)
Ciekawy jestem czy wykopowego skrótu propagandowych wiadomości w TVP używają do rozliczania premii za propagandę. Autor srebrnego Goebbelsa dostaje 1000 PLN złotego 2000PLN Na coś te nasze dwa miliardy musiały iść
1. Zrobiliśmy wałek na ilości testów, elo xD
2. Te same budowy po raz enty plus pierwszy
3. R U R A. czego nie rozumiesz LEWAKU?
4. ŚWIĘTY PAPIESZ GÓRY KOCHOŁ A TERA
Swoją drogą czekam na reportaż o tej złej stronie wychowywania dzieci z niepełnosprawnościami. Bo na razie z przekazu tvp życie z taką osobą jest w pytę.
źródło: comment_1605296343QyquOjZNErMHvSQNP7vTd2.jpg
PobierzNa coś te nasze dwa miliardy musiały iść
Bo to byłyby pierwszy raz od upadku komuny, gdy tv publiczna cytowała uszatego. :P