Wpis z mikrobloga

• 296
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 121
@jaxonxst:

1. Zrobiliśmy wałek na ilości testów, elo xD
2. Te same budowy po raz enty plus pierwszy
3. R U R A. czego nie rozumiesz LEWAKU?
4. ŚWIĘTY PAPIESZ GÓRY KOCHOŁ A TERA
  • Odpowiedz
@jaxonxst: Za Ironmana nie ma nagrody?
Swoją drogą czekam na reportaż o tej złej stronie wychowywania dzieci z niepełnosprawnościami. Bo na razie z przekazu tvp życie z taką osobą jest w pytę.
  • Odpowiedz
@jaxonxst: za reklame tego chłamu Doonby powinien byc chociaz brązowy jak to jakas prolife kaszanka a oni reklamowali z takim zaangażowaniem i jeszcze księdza wzięli. Pieknie sie wpisuje w te wszystkie ideologiczne bzdety
  • Odpowiedz
@jaxonxst: czasami sobie siedzę i myślę, że chciałabym wierzyć w tvp. Wierzyć, że jesteśmy silnym, rozwijającym się krajem ktoryn rządzi silny i dobry prezydent, że radzimy sobie z epidemią doskonale, są miejsca w szpitalach, jest personel i wyposażenie, polityka prorodzinna sprawia, że chcę mieć dużo dzieciaków, bo państwo o nas zadba w zakresie opieki medycznej czy dostępu do przedszkola, dodatkowo wesprze nas finansowo. Kraj jest niepodzielony, silny i wysoko rozwinięty.
  • Odpowiedz
myślę sobie co oni reklamują jakiegoś scooby doo film xD jeden z pierwszych rezultatów w google to jakiś katoflix chrześcijańskie VOD i już wszystko jasne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Ciekawy jestem czy wykopowego skrótu propagandowych wiadomości w TVP używają do rozliczania premii za propagandę. Autor srebrnego Goebbelsa dostaje 1000 PLN złotego 2000PLN
Na coś te nasze dwa miliardy musiały iść
  • Odpowiedz