Aktywne Wpisy

StaryWedrowiec +161
DoktorMorela +5
Spotkałem sie na grilla ze znajomymi i chyba na wykopie siedzą życiowe porażki i niedojdy.
Myślałem że jako lekarz mam fajne zarobki i mało kto tyle zarabia tymczasem:
Programiści mają 2/3 roboty w których jak to określają robią nie wiecej niz godzinę/dwie pracy dziennie.
Chlop co robi w plejadzie i pisze artykuły z prompta zarabia 17k netto bo ma 50% kosztow uzyskania przychodu. Typek co projektuje jakies instalacje to samo. 50% kosztow uzyskania przychodu. Ktoś
Myślałem że jako lekarz mam fajne zarobki i mało kto tyle zarabia tymczasem:
Programiści mają 2/3 roboty w których jak to określają robią nie wiecej niz godzinę/dwie pracy dziennie.
Chlop co robi w plejadzie i pisze artykuły z prompta zarabia 17k netto bo ma 50% kosztow uzyskania przychodu. Typek co projektuje jakies instalacje to samo. 50% kosztow uzyskania przychodu. Ktoś

wiem że mogę wygooglować, ale od pythona często się poleca np sentdexa albo Coryego Schafera którzy niekoniecznie wyskakują jako pierwsi po wygooglowaniu, więc może phpowcy też mają kogoś kto fajnie przedstawia wiedzę
#programowanie #naukaprogramowania
Największy skok oczywiście z 5.6 do 7.
@Sadaharu: O, o coś takiego mi chodziło :) Dzięki również
Od siebie dodam https://phptherightway.com/
Komentarz usunięty przez autora
Język to tylko narzędzie, a faktem jest że w phpie siedzi zdecydowana większość backendow, więc znajomość tego języka na pewno mi się przyda, zwłaszcza że w moim położeniu nie muszę startować od juniora bo pracę już mam, kwestia lekkiego przerzucenia się