Aktywne Wpisy

Ana77 +12
Jak się oduczyć tego fatalizmu? Mam 34 lata i od lat wydaje mi się, że nic w życiu mnie nie czeka - nic dobrego. W sensie, że już minął czas na ułożsnie sobie życia. Chciałabym mieć ten optymizn, że jeszcze będzie fajnie. Im się jest starszym tym bardziej doskwiera samotność, może dlatego. Właśnie standardowo sobie popłakuje nad swoim życiem i jego bezsensem. W każdym razie mając taki nastrój nawet nie próbuje niczego

vulcanitu +3
Jakie macie słuchawki?
U minia takoje https://audeos.pl/letshuoer-s12-pro
U minia takoje https://audeos.pl/letshuoer-s12-pro

Mireczki trzymajcie kciuki. Ide jutro na rozmowe o prace na ktorej strasznie mi zalezy.
Firma jest mna bardzo mocno zainteresowana. Ja wiem ze nie beda w stanie zaoferowac mi takiej stawki jak mam teraz, ale chyba jestem gotowa to zaakceptowac. To niewielka rodzinna firma zatrudniajaca 50 osob. Do tego dojazdy zajmowalyby mi 1,5h w jedna strone. Docelowo moze sie przeprowadze. Ale kurde. Klimat w firmie chyba fajny, stanowisko marzen, produkt marzen. Taka praca ktora laczy sie z pasja. A najbardziej cieszy mnie perspektywa ucieczki z #korposwiat. O jakiez to bedzie cudowne. Zadna praca nie jest latwa, ale moze w koncu przestane sie czuc jak taki nic nie znaczacy trybik w wielkiej machinie. Poprzednie firmy mnie duzo nauczyly i mysle ze bede mogla bardzo duzo wniesc do nowego miejsca. Alez sie nie moge doczekac. Dawno sie tak nie denerwowalam przed rozmowa :)
Komentarz usunięty przez autora
Trzymam kciuki, powodzenia!
W sumie wszystko jest kwestia punktu odniesienia. Duzo mi sie sytuacja nie zmieni. Obecny pracodawca sciagnal mnie do firmy oferujac stanowisko managerskie. Koniec koncow skonczylo sie specjalista z wyplata nizsza z codziennymi dojazdami 1h w
Komentarz usunięty przez autora
@pomaranczkawcurry: xD praca u Janusza na folwarku Cię nauczy pokory wraz z jego kaprysami
@apatozaur: > dojeżdżałem kiedyś 55-60 min + dostanie się fizycznie do pracy, 1.15-1.20h czasem i nigdy więcej (ʘ‿ʘ) coś takiego to czysty masochizm. Teraz mam jakieś 30 min, a i tak daleko mi się wydaje
Mieszkańcy Warszawy kupujący mieszkania po 12 tys m2
źródło: comment_1605096415yO6OBzRiJ6ZBtQi70CjhGs.jpg
Pobierz