Aktywne Wpisy

Byłem dzis z samego rana przetestować system kaucyjny, żebyście nie musieli tego robić. Padło na Lidla
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
źródło: image
Pobierz
Atreyu +230
Jak utrzymamy trend to w ciągu dwóch lat talerz pierogów +100zł xD
#krakow #heheszki #pasjonaciubogiegozartu #jedzzwykopem
#krakow #heheszki #pasjonaciubogiegozartu #jedzzwykopem
źródło: Zrzut ekranu 2025-10-01 055830
Pobierz

Mireczki trzymajcie kciuki. Ide jutro na rozmowe o prace na ktorej strasznie mi zalezy.
Firma jest mna bardzo mocno zainteresowana. Ja wiem ze nie beda w stanie zaoferowac mi takiej stawki jak mam teraz, ale chyba jestem gotowa to zaakceptowac. To niewielka rodzinna firma zatrudniajaca 50 osob. Do tego dojazdy zajmowalyby mi 1,5h w jedna strone. Docelowo moze sie przeprowadze. Ale kurde. Klimat w firmie chyba fajny, stanowisko marzen, produkt marzen. Taka praca ktora laczy sie z pasja. A najbardziej cieszy mnie perspektywa ucieczki z #korposwiat. O jakiez to bedzie cudowne. Zadna praca nie jest latwa, ale moze w koncu przestane sie czuc jak taki nic nie znaczacy trybik w wielkiej machinie. Poprzednie firmy mnie duzo nauczyly i mysle ze bede mogla bardzo duzo wniesc do nowego miejsca. Alez sie nie moge doczekac. Dawno sie tak nie denerwowalam przed rozmowa :)
wołaj jutro jak poszło ;)
już widzę po Tobie, że dasz sobie radę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak dla mnie mniejsza wypłata i 3h na dojazdy do pracy to słaba perspektywa.