Wpis z mikrobloga

UWAGA Tutockowi udało się przeżyć operację cały guz wycięty pomogło to że był słabo ukrwiony, guz trochę się wylał na jakąś osłonkę jelit (nie wiem jak to się nazywa dokłądnie) i było trzeba też część wyciąć ale udało się wszystko pozszywać. Tutocki właśnie się regeneruje to czy przeżyje zadecydują kluczowe 24 godziny trzymajcie kciuki
@osaaldona @gardan @r__k @kebab_z_kota @lubie_kolorowe_skarpetki
(Stare zdj tutocka)
#tutocki #chomik #chomiki #weterynaria #zwierzaczki #zwierzeta #medycyna
Steczny - UWAGA Tutockowi udało się przeżyć operację cały guz wycięty pomogło to że b...

źródło: comment_1604958158ziN2JmKb0ypjqlnOnhIz0m.jpg

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Steczny: To tak się da O_O Mój dostał jakiegoś raka ucha, miał 1,5cm narośl w 1 uchu, wychodząca cała na zewnątrz. Weterynarz wiejski wyciągnął pensetą co mógł z ucha i kazał zakrapiać antybiotykiem. To chyba nie jest dobry sposób leczenia, ale trochę żyćko przedłóżyło :/ To tutaj wygląda przedziwnie! Jak wyglądała operacja?
  • Odpowiedz
  • 2
@One_day_full: szczerze sam nie wiem jak oni to zrobili na tak małym ciele, prawdopodobnie o to bo pani jak dzwoniła to mówiła że podczas operacji okazało się że guz jest słabo ukrwiony więc pewnie same mięso wycinali do tego guz był bardziej zewnętrzny taki już na 1 rzut oka oddzielony od ciała tu zdj z góry i fakt jak się go macało to było czuć jakby był oddzielony od ciała
Steczny - @Onedayfull: szczerze sam nie wiem jak oni to zrobili na tak małym ciele, p...

źródło: comment_16049669394KLZ6ka03eMnN7KyqIXxcB.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz