Wpis z mikrobloga

A potem pewnie pojdzie do babci a ta - wnusiu mizernie wygladasz, naloze ci jeszcze

@monarchista: Jedz jedz wnusiu bo musisz mieć siłę ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jak babcie są kochane, tak są cholernymi feederkami. Też zostałem tak utuczony za dzieciaka, a mama też mi nie broniła jeść.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Minieri: właśnie dlatego WFu powinno być więcej, o zwolnieniu z niego powinni orzekać orzecznicy ZUSu a nieklasyfikowanie powinno być nie z połowy godzin, a już 1/4.

Oczywiście zakładając że szkoły KIEDYKOLWIEK będą działać normalnie, bo jak dla mnie tak jak teraz to pewnie będzie na zawsze ()

Tak btw dlaczego #rozowepaski tak bardzo nienawidzą WFu? Mam teorię że kojarzy im się to z pracą
  • Odpowiedz
@B0hnna: nie zwalam, napisalem tylko matke bo to raczej ona gotuje, to nie byl zaden przytyk w kobiety xD ale faktem jest, ze w takich rodzinkach oboje rodzicow sa zazwyczaj chorobliwie otyli i taki dzieciak nawet nie wie, ze mozna wygladac inaczej. I sobie zazwyczaj tak zyje w takiej bance az pojdzie do gimnazjum (czy tam teraz to 7,8 klasy) gdzie jest czesto klasowym posmiewiskiem (bo najczesciej wraz z otyloscia
  • Odpowiedz