Aktywne Wpisy
Operator_imadla +52
Ostatnio na Reddit był wpis jak koleś wziął 50k USD kredytu żeby grać na giełdzie i w krótkim czasie obrócił to w 2 mln USD. Myślicie że to dobry pomysł wziąć kredo na grę? Szybko by się zwróciło #gielda

#6poziomraka, cala historia.
Elo,
Wczoraj minął dokładnie rok odkąd dowiedziałem się, że mam guza mózgu (skąpodrzewiak G3). Ścieżka do tej pory:
- operacja w styczniu na świadomce (doświadczenie nie z tego Świata)
- terapia skojarzona radio/chemio w marcu/kwietniu, 30
Elo,
Wczoraj minął dokładnie rok odkąd dowiedziałem się, że mam guza mózgu (skąpodrzewiak G3). Ścieżka do tej pory:
- operacja w styczniu na świadomce (doświadczenie nie z tego Świata)
- terapia skojarzona radio/chemio w marcu/kwietniu, 30
źródło: PXL_20250719_191318803.MP
Pobierz

#protest
źródło: comment_1604142544Fh4jy0pMZfsWPQYjw3iyhZ.jpg
PobierzChodzi o to że się z tym tak odnosi
@alex-fortune: u niego w rodzinie to syn robił loda tatusiowi
@genocidegeneral
Mam nadzieje, ze nie pchacie kutasa zadnej do buzi, bo przeciez to czyjas corka i zawiedziecie jej ojca. Ludzie!
Może dla ludzi na Twoim poziomie jest to sukces, córcia zawsze coś grosza zarobi, dorobi sobie do zasiłku. Jednak normalni ludzie woleliby, żeby ich dzieci osiągnęły coś więcej w życiu. Popisuje się, że dobrze ciągnie. Nie uważasz, że ważniejsze jest dobre wykształcenie, praca czy też posiadanie szczęśliwiej rodziny?
A, tak, racja, próbowałeś po prostu w wyjątkowo niesubtelny - żeby nie powiedzieć prostacki - sposób zasugerować, że skoro córcia zrobi gałę swojemu chłopakowi, to na pewno nic nie osiągnie w życiu, bo przecież jedno zależy od drugiego - jeśli ma się
@alex-fortune: no wlasnie o to chodzi ze ludzie nie widza tej formy i widza wszystko inaczej albo po swojemu
Kumasz bazę?
A, tak, racja, próbowałeś po prostu w wyjątkowo niesubtelny - żeby nie powiedzieć prostacki - sposób zasugerować, że skoro córcia zrobi gałę swojemu chłopakowi, to na pewno nic nie osiągnie w życiu, bo przecież jedno zależy od drugiego - jeśli ma się
@tumulekl: to leć zgłoś, bo póki co to ona łaziła z tym w przestrzeni publicznej i jej włos nie spadł ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)