Wpis z mikrobloga

@kawazrana: nie każdy lubi się chwalić przed światem sferą intymną, to że rucham komuś córkę nie musi być poruszane publicznie, ani tym bardziej w obecności jej rodziców ale do tego potrzebna jest kultura i pewne wychowanie.
  • Odpowiedz
@alex-fortune

@genocidegeneral: o nie, straszne, moja córka robi L O D A, jak ja to przeżyję?!?!?!

Może dla ludzi na Twoim poziomie jest to sukces, córcia zawsze coś grosza zarobi, dorobi sobie do zasiłku. Jednak normalni ludzie woleliby, żeby ich dzieci osiągnęły coś więcej w życiu. Popisuje się, że dobrze ciągnie. Nie uważasz, że ważniejsze jest dobre wykształcenie, praca czy też posiadanie szczęśliwiej rodziny?
  • Odpowiedz
@Bluszcz102: a co ma jedno do drugiego, myślisz, że kobiety ( albo mężczyźni ( ͡° ͜ʖ ͡°) ) na stanowiskach dyrektorskich loda nie robią?

A, tak, racja, próbowałeś po prostu w wyjątkowo niesubtelny - żeby nie powiedzieć prostacki - sposób zasugerować, że skoro córcia zrobi gałę swojemu chłopakowi, to na pewno nic nie osiągnie w życiu, bo przecież jedno zależy od drugiego - jeśli ma się
  • Odpowiedz
@alex-fortune: każdy może sobie robić loda, nawet z głębokim gardłem i połykiem, ale nie każdemu trzeba się tym publicznie chwalić, ponieważ art. 141 kw:

Kto w miejscu publicznym umieszcza nieprzyzwoite ogłoszenie, napis lub rysunek albo używa słów nieprzyzwoitych, podlega karze ograniczenia wolności, grzywny do 1500 złotych albo karze nagany.

Kumasz bazę?
  • Odpowiedz
@alex-fortune

@Bluszcz102: a co ma jedno do drugiego, myślisz, że kobiety ( albo mężczyźni ( ͡° ͜ʖ ͡°) ) na stanowiskach dyrektorskich loda nie robią?

A, tak, racja, próbowałeś po prostu w wyjątkowo niesubtelny - żeby nie powiedzieć prostacki - sposób zasugerować, że skoro córcia zrobi gałę swojemu chłopakowi, to na pewno nic nie osiągnie w życiu, bo przecież jedno zależy od drugiego - jeśli ma się
  • Odpowiedz
@tumulekl: stąd zachęcam, chcę to zobaczyć jak policja moralności leci i określa "głębokie gardło" jakie nieprzyzwoite ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) ewentualnie poddaje panią "karze nagany" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz