Wpis z mikrobloga

@Scaab: Tak i dodatkowo od dawna obie organizacje wspierają się na wzajem, a nie tak, że LGBT teraz się pod nich podpinają. To raczej cała Polska się teraz pod nich podpina :D
  • Odpowiedz
@Scaab:

PS: Wiem że wiele osób mnie kojarzy z baitów ale nie trolluję.

Więc i ja odpiszę na poważnie. Heheszki z rynku nieruchomości czy #programista15k to heheszki. Heheszki z obecnej sytuacji w kraju to działanie na szkodę jego i jego obywateli.
  • Odpowiedz
@Scaab: Tu przecież nie chodzi o to, żeby lgbt nie było na marszach, tylko to, że kazali Hołowni w---------ć bo niby politycznie chce się wybić, a jednocześnie zapraszają kolegów z lewicy.
  • Odpowiedz
@Scaab: Istnienie gejów/lesbijek (czy nawet ewentualne zawieranie przez nich małżeństw) nie ma najmniejszego wpływu na życie ~99% populacji.

No ale trzeba hejtować, bo w kościółku i telewizji reżimowej tak powiedzieli.
  • Odpowiedz
oni mają w---------ć bo nam się krzywda stanie jak będzie tęczowa flaga obok nas na proteście? XD

@Scaab: mają w---------ć ze swoimi postulatami w strajku, który ich nie dotyczy
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Scaab: LGBT zawsze wspieralo kobiety! To nie jest żadna nowość. Ja jestem wdzięczna i nie widzę problemu z tym, że są częścią tych protestów.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Scaab: nikt im nie zabrania się dołączyć. Ludzie się w-------ą o postulaty prolgbt. I jakkolwiek nie mam nic do samych postulatów prolgbt, to mam z tym, że nie ma tam postulatów innych grup, które się dołączyły
  • Odpowiedz