Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +654
Za kilkadziesiąt minut pogadanki z gastrologiem w Warszawie 1400 złotych. TYSIĄC CZTERYSTA ZŁOTYCH. Tak, samej suchej pogadanki bez gastroskopii, bez kolonoskopii, bez USG, bez gwarancji wyjścia z gabinetu z receptą na jakiś lek.
Czy lekarzom w 2026 roku znane jest pojęcie wstyd? Mi byłoby zwyczajnie wstyd robić taki skok na kasę chorego pacjenta.
#lekarz100k #lekarz #medycyna #konowalposting
Czy lekarzom w 2026 roku znane jest pojęcie wstyd? Mi byłoby zwyczajnie wstyd robić taki skok na kasę chorego pacjenta.
#lekarz100k #lekarz #medycyna #konowalposting
źródło: gastrolog
Pobierz
derek25 +78
Zwracam się do właścicieli kanałów Konfitura i Samochodoza być może przeglądają ten tag.
Ogólnie szanuje waszą aktywność, robicie wiele dobrego dla pieszych ale nie podoba mi się to co zrobiliście w sprawie zajścia z 19 lutego na ul. Noakowskiego.
Dlaczego jak kierowcy przeginają to wrzucacie filmy, na Youtube, shorty, na FB wszędzie gdzie się da a jak wy przegięliście to oczywiście nie ma żadnego filmu bo kierowca był starszy i sprawa została rozwiązana
Ogólnie szanuje waszą aktywność, robicie wiele dobrego dla pieszych ale nie podoba mi się to co zrobiliście w sprawie zajścia z 19 lutego na ul. Noakowskiego.
Dlaczego jak kierowcy przeginają to wrzucacie filmy, na Youtube, shorty, na FB wszędzie gdzie się da a jak wy przegięliście to oczywiście nie ma żadnego filmu bo kierowca był starszy i sprawa została rozwiązana
źródło: eZy-Watermark_19-02-2026_05-28-50-8620PM
Pobierz

@ql00: wbrew pozorom to nie jest takie oczywiste ;)
Zależy na jakich danych był uczony.
@arysto2011: O widzę kolega dostrzega zawsze jedną stronę i wycina z dokumentu co mu pasuje :).
@arysto2011: abstrahując od lewych przepisów to jednak dobre AI musi wiedzieć, że nie wszystko na świecie jest takie samo
Co do samych zasad zgadza sie. Sa to bardzo szeroko okreslone, malo precyzyjne slowa klucze, ktore mozna dopasowac do kazdej ideologii.
Tak sie dziwnie stalo ostarnio, ze poszanowanie mniejsxosci, walka o rowne prawa zostaly zawlaszczone przez lewice i uzywane do przepychania przywilejow konkrernych grup spolecznych. Czarnych, LGBT, kobiet.
Próbowałem go znaleźć i nie za bardzo się udało.
W ogóle co za ch@# notacja w tej UE do dokumentów - piszą że annex, ale nie ma odnośnika do którego dokumentu się odnoszą ... a przynajmniej to co podali nie pisze NIC o
@arysto2011: Wycinasz tylko pasujące ci pod swoją tezę teksty :) a bardziej ogólne oczywiście już nie wklejasz :).
@ql00: Ja tylko zwracam uwagę na odpowiednią reprezentację danych bo potem są śmieszne lub mniej śmieszne pomyłki.
TAk i w wojsku przy złej reprezentacji, może wyjść na to, że np. wróg to biały mężczyzna w mundurze co może się akurat zemścić na twórcach. I nie chodzi mi tutaj akurat o ideologię, tylko chciałem zwrócić
@ql00: Oczywiście pełna zgoda takie są założenia, jednak jeżeli wykorzystujemy np. sieci, nie jest oczywistym że nie bierze pod uwagę fryzury (trochę półżartem ;) ). Przykładem są znany przykład rozpoznawnia haski vs wilk (czy coś w ten deseń) gdzie decydującym elementem okazał się śnieg a nie sam pies ;)
Ale