Aktywne Wpisy

Ukiss +31
Jarosław Kaczyński nie zdał z 10. do 11. klasy. Zostało to jednak w pewien sposób "odkręcone" i przez to prawdopodobnie nielegalnie podszedł do matury.
Polityk przyznał w swojej książce "Polska naszych marzeń", że w szkole nie szło mu najlepiej - musiał powtarzać klasę, a raz nie zdał z 10. do 11. klasy (wtedy szkoła podstawowa była szkołą 7-letnią, tworząc wraz z 4-letnim liceum ogólnokształcącym 11-letni cykl kształcenia ogólnego, w którym kolejne klasy stanowiły
Polityk przyznał w swojej książce "Polska naszych marzeń", że w szkole nie szło mu najlepiej - musiał powtarzać klasę, a raz nie zdał z 10. do 11. klasy (wtedy szkoła podstawowa była szkołą 7-letnią, tworząc wraz z 4-letnim liceum ogólnokształcącym 11-letni cykl kształcenia ogólnego, w którym kolejne klasy stanowiły

_Alessandro_ +11
Jak mogę być zdrowy psychicznie, skoro w wieku 25 lat:
- nie robiłem minetki,
- nie lizałem anuska,
- nie pieściłem cycocha,
- nie robiłem lodzika,
- nie spuściłem nasienia na twarz julki,
- nie robiłem minetki,
- nie lizałem anuska,
- nie pieściłem cycocha,
- nie robiłem lodzika,
- nie spuściłem nasienia na twarz julki,

@ql00: wbrew pozorom to nie jest takie oczywiste ;)
Zależy na jakich danych był uczony.
@arysto2011: O widzę kolega dostrzega zawsze jedną stronę i wycina z dokumentu co mu pasuje :).
@arysto2011: abstrahując od lewych przepisów to jednak dobre AI musi wiedzieć, że nie wszystko na świecie jest takie samo
Co do samych zasad zgadza sie. Sa to bardzo szeroko okreslone, malo precyzyjne slowa klucze, ktore mozna dopasowac do kazdej ideologii.
Tak sie dziwnie stalo ostarnio, ze poszanowanie mniejsxosci, walka o rowne prawa zostaly zawlaszczone przez lewice i uzywane do przepychania przywilejow konkrernych grup spolecznych. Czarnych, LGBT, kobiet.
Próbowałem go znaleźć i nie za bardzo się udało.
W ogóle co za ch@# notacja w tej UE do dokumentów - piszą że annex, ale nie ma odnośnika do którego dokumentu się odnoszą ... a przynajmniej to co podali nie pisze NIC o
@arysto2011: Wycinasz tylko pasujące ci pod swoją tezę teksty :) a bardziej ogólne oczywiście już nie wklejasz :).
@ql00: Ja tylko zwracam uwagę na odpowiednią reprezentację danych bo potem są śmieszne lub mniej śmieszne pomyłki.
TAk i w wojsku przy złej reprezentacji, może wyjść na to, że np. wróg to biały mężczyzna w mundurze co może się akurat zemścić na twórcach. I nie chodzi mi tutaj akurat o ideologię, tylko chciałem zwrócić
@ql00: Oczywiście pełna zgoda takie są założenia, jednak jeżeli wykorzystujemy np. sieci, nie jest oczywistym że nie bierze pod uwagę fryzury (trochę półżartem ;) ). Przykładem są znany przykład rozpoznawnia haski vs wilk (czy coś w ten deseń) gdzie decydującym elementem okazał się śnieg a nie sam pies ;)
Ale