Aktywne Wpisy

Minieri +187
Wichniarka autentycznie nie da się słuchać, nie dość że autorytet słaby, bo piłkarz to był co najwyżej średni, to pierdzieli te swoje kocopoły z tak irytującą manierą, że nie wierzę, że nadal jest regularnie zapraszany do studia. Wiadomo że pewnie Borek załatwił mu tę robotę bo friendship ended with Hajto a Borek musi widocznie mieć jakiegoś swojego przygłupa z Budeslyś przy boku
#mecz
#mecz
otto13 +8
Jak tam miraski, co macie naszykowane na meczyk? U mnie ciperki solone, pepsi max i lody czekolada z białą czekoladą (klasycznie).
#mecz
#mecz

https://rowerowyrownik.tk/
Wjechał kolejny update statystyk, a w nim:
zmiana stylistyki na tryb nocny - przestałem wam i sobie wypalać oczy ( ͡~ ͜ʖ ͡°),
dodałem regulamin na "głównej", bo widzę że ostatnio trochę nowych ludzi pojawiło, przy okazji pozwoliłem sobie wydłużyć okres dodawania wpisów do 14 dni (to i tak są luźne zalecenia, nikt tu nie pracuje w gestapo ( ͡~ ͜ʖ ͡°)).
Dodałem podstawowe statystyki dla tagu #kwadraty - od teraz przy dodawaniu wpisu na równik możesz wkleić też swoje kwadraty i porównać z innymi. Jak dokładnie to zrobić opisane jest w zakładce Kwadraty na stronie statystyk. Tabela posortowana jest po Max square, resztę sortowań dorobię niebawem jak pojawi się więcej wpisów do bazy. Numerki na zielono to twój progres od ostatniego wpisu.
Zapraszam do testowania w razie bugów standardowo kontakt przez pw.
#rowerowyrownik #kwadraty
źródło: comment_1603357949wLtuuH6JEpTlKBKJHipbAA.jpg
PobierzJeśli dodam informację o nowych kwadratach w takiej formie, jak to ostatnio robię, czyli np. za ilością total tiles piszę (+10), to skrypt nie będzie mieć z tym problemu?