Wpis z mikrobloga

Witajcie ponownie rowerowe świry!

https://rowerowyrownik.tk/

Wjechał kolejny update statystyk, a w nim:
zmiana stylistyki na tryb nocny - przestałem wam i sobie wypalać oczy ( ͡~ ͜ʖ ͡°),
dodałem regulamin na "głównej", bo widzę że ostatnio trochę nowych ludzi pojawiło, przy okazji pozwoliłem sobie wydłużyć okres dodawania wpisów do 14 dni (to i tak są luźne zalecenia, nikt tu nie pracuje w gestapo ( ͡~ ͜ʖ ͡°)).
Dodałem podstawowe statystyki dla tagu #kwadraty - od teraz przy dodawaniu wpisu na równik możesz wkleić też swoje kwadraty i porównać z innymi. Jak dokładnie to zrobić opisane jest w zakładce Kwadraty na stronie statystyk. Tabela posortowana jest po Max square, resztę sortowań dorobię niebawem jak pojawi się więcej wpisów do bazy. Numerki na zielono to twój progres od ostatniego wpisu.

Zapraszam do testowania w razie bugów standardowo kontakt przez pw.

#rowerowyrownik #kwadraty
kapitantaca - Witajcie ponownie rowerowe świry!

https://rowerowyrownik.tk/

Wjec...

źródło: comment_1603357949wLtuuH6JEpTlKBKJHipbAA.jpg

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@krabozwierz: też mi się wydaje trochę za ciemny, niedługo to zmienię na jakiś bardziej kontrastujący, na razie chciałem nowy kwadratowy ficzer wypuścić jak najszybciej - wiadomo testy na produkcji ( ͡~ ͜ʖ ͡°).
  • Odpowiedz
@kapitantaca: Robisz mega robotę, dzięki!

Jeśli dodam informację o nowych kwadratach w takiej formie, jak to ostatnio robię, czyli np. za ilością total tiles piszę (+10), to skrypt nie będzie mieć z tym problemu?
  • Odpowiedz
@okim: Najmniejszego, sprawdzałem działanie parsera na twoich wpisach jak robiłem statystyki. Nie ma ich w danych bo zacząłem zbierać wpisy od wczoraj dopiero, a generalnie można wpisać cokolwiek byleby zawierało słowa tiles, cluster i square w tej kolejności i odpowiednie numerki miedzy nimi - wszystko co jest przed/pomiędzy/za słowami czy wartościami jest ignorowane czyli np. tiles 130 costam cluster 50 costam square 5x5 costam tez zadziała.
  • Odpowiedz