Aktywne Wpisy

MonazoPL +175
Bonżur przyjaciele!
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜
źródło: santander 1060
Pobierz
źródło: comment_GaLbyUZfBINJgAZkMkPrL4qct4kzIaJ3
PobierzJak nazywacie tę część chleba?
- Chlubka 17.6% (35)
- Brzuszka 17.1% (34)
- Skrajka 39.7% (79)
- Ogonek 25.6% (51)

Virgin polski przedsiębiorca: jak nie zapłacę ukraińcom za nadgodziny to będę mógł wziąć w leasing Audi A8 a nie A6
#antykapitalizm #polska #gospodarka #ekonomia
sugerowanie, że gdyby nie kruczki prawne to niemiec nie postępowałby tak samo XD
W Niemczech są dwie różne minimalne dla Niemców i obcych?
@Leninzone: DOGMAT synu, DOGMAT wykryty. Frakcja religijna marksizmu widzę ma się świetnie.
Samo utrzymanie firmy wymaga nakładów, do tego aby firma powstała, najpierw trzeba ponieść koszty jej rozwoju - biznes nie powstaje z dnia na dzień. Tak więc z logicznego punktu widzenia, nawet jeśli przyjmiemy twój skrajnie przegrywny fantazmat jako prawdziwy, i tak lepiej, żeby pieniądze miał przedsiębiorca, niż przegryw polak, który p----------i pieniądze na roksę.
Komentarz usunięty przez autora
Tak, ja jestem odklejony od rzeczywistości, nie to co debil, dla którego prowadzenie firmy polega na myśleniu przez cały dzień, jaki samochód wybrać dla swojego synka. Zresztą, nasrałem ci na głowę stosując czystą logikę operującą na oczywistych faktach. Jeśli przekracza to twoje zdolności poznawcze, to każdy weterynarz zdiagnozuje cię jako kompletnego kretyna, zapewniam.