Aktywne Wpisy
JaX92 +49
Tak czytam o tych masowych zwolnieniach w krakowskim korpo i w sumie się cieszę. Przez lata korpoludki zadzierały nosa i uważali się za lepszych, bo oni pracują w zagranicznej korporacji. SĄ KIMŚ! Mam nadzieję, że to nie chwilowe tąpnięcie, tylko wyrżnie korpoludki do ostatniego.
Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki
Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki

LeVentLeCri +89

@Tasde:
ta teoria 6 kroków jak najbardziej była prawdziwa, i działa, ale niedawno w jakimś podcaście, w wątku o tym jak szybko działa przepływ informacji w obecnym Internecie, usłyszałem wypowiedź
Komentarz usunięty przez autora
Pytam z ciekawości, może ktoś zaznajomiony w temacie mi odpowie.
Po pierwsze to Ziobry się boją bo wiedzą, że jest nieobliczalny i zawistny. Adrian jest Lechowcem a Lechowcy nie trawią Kurskiego (sam Lech Kaczyński uważał Kurskiego za śliskiego typa który łazi po trupach do celu i nie zatrzyma się przed nawet największą niegodziwością), a to przecież Duda chciał wywalenia Kurskiego na
@KrwawyPacyfista: ja życzę dobrze swoim współobywatelom. Życzę, żeby te smutne czasy rządów PiS jak najszybciej dobiegły końca, a jeśli ma się to stać w ten sposób, to widocznie ktoś wyżej tak zadecydował.
Osobiście wolałbym długoletnie więzienie, bez przywilejów VIPowskich. O chlebie i wodzie. Pobudka na 6 i do roboty, pierwszej w
@Tasde: Pis jest partią wodzowską, dlatego w przyszłości skończy jak PO po odejściu Tuska.
Niestety ale w naszym kraju i z naszymi obywatelami na najbliższe dobre zmiany musimy poczekać do kolejnych wyborów.