Aktywne Wpisy
Tox1c 0
To ja z nietypowym pytaniem, poszukuję jakiegoś taniego, memicznego "perfumu", ma to być część urodzinowego prezentu dla kolegi który jest jakimś koneserem. Chyba nie korzysta z wykopu ale wiem że jest na jakiś grupach w stylu tagu #perfumy
Na razie na oku mam tylko wodę po goleniu "Lider"
Na razie na oku mam tylko wodę po goleniu "Lider"

Goronco +39
#sebcel
K---a ja autentycznie chcę dołączyć do was, do zabawy na tagu, ale przecież tego nie da się słuchać. Zanim ten chłop wysra* to co chce powiedzieć to mnie strzela k-----a.
*wysra, bo mówi jakby srał
K---a ja autentycznie chcę dołączyć do was, do zabawy na tagu, ale przecież tego nie da się słuchać. Zanim ten chłop wysra* to co chce powiedzieć to mnie strzela k-----a.
*wysra, bo mówi jakby srał

Ps. Chcę ktoś dwójkę dzieci?*Już trochę pochowane, bo ja chyba nie dam rady je utrzymać.
#koronawirus #pracbaza #j-----e
Chociaż jak się trochę zastanowić nad moją sytuacją finansową... ¯\_(ツ)_/
Później startą pracy jako menager resto. Teraz miałem pod koniec otwierać dla kogoś bar pod koniec października, ale wieczorem dostałem telefon, że...eh. Ja p------e.
Oszczednosci też już nie ma, miały piękny pogrzeb #pdk
mi brat wisi 30k od 3 lat. Ostatnio po kilku klutniach mi dał 1, 5% udziałów swojej firmy. Na tamten moment się opłacało. Teraz... Firma IT zajmująca się obsługą dużych eventów. Po tej drugiej fali to pewnie upadłość ogłosi...
Szczerze to sam nie wiem i nie ogarniam tego jak on mógł mi to zrobić. Jeszcze obracając całą akcję tak, że to on mi pomógł w tej sytuacji. Przeszedłem przez tą "przygodę" (między innymi) załamanie nerwowe. Do tej pory mam problem z zaufaniem i ciężko mi