Aktywne Wpisy
GoldenJanusz +194
aha, przyszła pani "psycholog" obraża niskich facetów
później idź do takiej i zapłać jej 200 zł za wizytę
taki obraz empatycznej płci
tfu
#przegryw #blackpill #wzrost #psychologia #logikarozowychpaskow
później idź do takiej i zapłać jej 200 zł za wizytę
taki obraz empatycznej płci
tfu
#przegryw #blackpill #wzrost #psychologia #logikarozowychpaskow
kazieczkowy +124
Chłop zrobił sobie "przerwę" ze swoją laską. wrócili do siebie po kilku miesiącach i okazało się, że laska zaciążyła z innym xD
Inna parka znajoma. świętoje.bliwi, co tydzień w kościele, czystość do ślubu. laska poszła na panieński i dała się zalać nowo poznanemu typowi - zaciążyła xD
co raz słyszę, że czyjaś córka, siostra wróciła z pracy zza granicy z brzuchem sama bez ojca.
kumpla żona robi w mopsie to 3/4 "klientów"
Inna parka znajoma. świętoje.bliwi, co tydzień w kościele, czystość do ślubu. laska poszła na panieński i dała się zalać nowo poznanemu typowi - zaciążyła xD
co raz słyszę, że czyjaś córka, siostra wróciła z pracy zza granicy z brzuchem sama bez ojca.
kumpla żona robi w mopsie to 3/4 "klientów"
#kuchcikmorski #bojowkapiekarska #pizza #gotujzwykopem #pieczzwykopem
Dokładnie z tej robiłem
A jaką byś polecał?
w tym ze muszę za jednym zamachem walnąc duża ilość bo ekipa schodzi się mniej więcej o równej godzinie
A jak to jest z internetem? Cały czas masz? Satelita?
do pizzy to spoko. Jak kulki wychodzą jakieś poszarpane a nie gładkie to chyba trzeba dać im odpocząć przy wyrabianiu. Wołam tu @geuze bo się bardziej zna na tym i może jakaś make ci poleci caputo pizzeria ze cuś xd
Dzięki za radę bo nie miałem o tym pojęcia :D
Ja w domu robię w kopułowym optima to wychodzą chrupie zawsze, ale to chyba przez to, ze te dolne grzałki ostro dają czadu
Internet satelita, limit mam 400 mb dziennie. Wydaje się mało, ale przy małej prędkości jaka panuje to ciężko to wykorzystać xd Jak
@Tryggvason: rzadko robisz. Ja jak nabrałem wprawy to jedno z najmniej problematycznych dań. środa/czwartek robię ciasto po pracy, więc ubrudzona tylko jedna miska + blat. Wieczorem dzielę na kulki i leci do lodówki. W weekend wyciągam do TO, żeby sobie podrosło. Sosu nie robię, leję teraz prosto na
No i datterini kupuję purree, a nie w puszce pomidory, jest naprawdę mega gęste.
to ogarnę taka pulpę. Podobno u nas w Makro jest duży wybór. W sumie kiedyś tak robiłem, ze najpierw podpiekalem placek z sosem a potem reszta.. może do tego wrócę ( ͡° ͜ʖ ͡°)