Wpis z mikrobloga

@Tryggvason: owuj ile rantów żeś dowalił XD A jak to jest ze składnikami - dostajesz zawsze to o co prosisz, czy jak chcesz włoską mąkę 00 za 3€/kg to mówią, że możesz szukać nowej pracy?
@Tryggvason: no na termoobiegu powinno coś się tam udrzeć na tym, ale ja bym raczej pojechał w coś bardziej chrupkiego, albo teglia romana bo to chyba bardziej w stylu napoletany miało być?
@geuze: no zrobiłem za duże kulki w stosunku do średnicy blaszek xd ja to jak zawsze nie znam
umiaru..

Wszystko zależy od tego gdzie biorę prowiant. Jak w Polsce to o taka make ciężko, ale za to mogę zrobić zapas zytniej. Teraz brałem prowiant z Danii i zamówiłem manitobe to mi bez problemu przysłali jakiejs włoskiej tipo „00” 25 kg. Z kolei zagranico ciężko o razowe maki i tak to się