Aktywne Wpisy

1X6D +7
Za godzinke wyprawa do lidla, musze pamietac zeby smieci wziac wyrzucic bo sie caly worek uzbieral
I trzeba pomyslec co ja chce na obiad, moze jakies mieso bedzie na promocji to kupie i z ryzem zjem
I trzeba pomyslec co ja chce na obiad, moze jakies mieso bedzie na promocji to kupie i z ryzem zjem
Przegrałam życie, bo nie mam pełnej, wspierającej się rodziny (w sensie np. nie znam dziadków ze strony ojca, bo to podobno pijaki i złodzieje i katolicy). Gdybym miała, byłabym słynnym (╥﹏╥)
Zawiszczę Żydom o to, że mają dobre rodzinne koneksje i osiągają sukces, a Polacy zostaną czy kobiety czy mężczyźni powołani do wojska, a Polacy nie są znani ze wspierania się wzajemnie.
Może nie lubię religii abrahamicznych i
Zawiszczę Żydom o to, że mają dobre rodzinne koneksje i osiągają sukces, a Polacy zostaną czy kobiety czy mężczyźni powołani do wojska, a Polacy nie są znani ze wspierania się wzajemnie.
Może nie lubię religii abrahamicznych i

Podjechałem sobie na zakupy do C.H Retkinia, a na parkingu przy paczkomacie stoi sobie porzucona paczka. Dookoła nikogo właściwie nie było, więc zadzwoniłem na numer odbiorcy. Pani była bardzo zdziwiona, bo dostała informację o przekroczonych gabarytach, ale nic więcej, żadnych szczegółów. Poprosiła, żebym popilnował paczki, a ja właściwie jadę już dziś tylko na siłkę, więc nie było przeszkód, żeby chwilę poczekać. Tak więc dobry uczynek spełniony (✌ ゚ ∀ ゚)☞
#lodz #paczkomaty #czujedobrzeczlowiek
źródło: comment_1601998626xpwwfrEkK240q4eKCEdzfP.jpg
Pobierz@S-Type: Widać nagrody w konkursie, odbierz paczkę do 2h, są mało motywujące xD
A tak serio to szacunek, takie zachowanie przywraca wiarę w ludzi.
Komentarz usunięty przez autora
@decadent: no to przecież zadzwonił, wziął babkę i paczkę i pojechał