Wpis z mikrobloga

• 1004
Uuuu, #inpost zaliczył dziś małą wtopę ( ͡º ͜ʖ͡º)
Podjechałem sobie na zakupy do C.H Retkinia, a na parkingu przy paczkomacie stoi sobie porzucona paczka. Dookoła nikogo właściwie nie było, więc zadzwoniłem na numer odbiorcy. Pani była bardzo zdziwiona, bo dostała informację o przekroczonych gabarytach, ale nic więcej, żadnych szczegółów. Poprosiła, żebym popilnował paczki, a ja właściwie jadę już dziś tylko na siłkę, więc nie było przeszkód, żeby chwilę poczekać. Tak więc dobry uczynek spełniony ( )
#lodz #paczkomaty #czujedobrzeczlowiek
S-Type - Uuuu, #inpost zaliczył dziś małą wtopę ( ͡º ͜ʖ͡º)
Podjechałem sobie na zakup...

źródło: comment_1601998626xpwwfrEkK240q4eKCEdzfP.jpg

Pobierz
  • 50
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 889
@Sansiwiera Dziewczyna powiedziała, że nie wie, co ją bardziej zaskoczyło, wtopa kuriera, czy fakt, że ktoś zadzwonił i przypilnował paczki ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Android
  • 237
@FHA96 To nowość w ofercie, która ma zachęcać do wysiłku fizycznego. Kurier wysyła wiadomość "Paczka leży na parkingu, czas start! Życzę powodzenia! " i trzeba gnać biegiem po swoje ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@S-Type: ja kiedyś miałem fajna akcje, odbierałem swoją paczkę i otworzyły się 2 okienka w paczkomacie, jedna paczka moja druga czyjas. Nie zamknę bo gość nie otworzy drugi raz, wyciągnąłem te paczkę, dzwonię do gościa, gość podjeżdża i zabiera pakę. Okazało się, że on ja chciał odebrać ale otworzyła mu się pusta skrytka wcześniej, kurier musiał źle załadować ;-)
  • Odpowiedz
@FHA96 To nowość w ofercie, która ma zachęcać do wysiłku fizycznego. Kurier wysyła wiadomość "Paczka leży na parkingu, czas start! Życzę powodzenia! " i trzeba gnać biegiem po swoje ( ͡º ͜ʖ͡º)

@S-Type: Widać nagrody w konkursie, odbierz paczkę do 2h, są mało motywujące xD
  • Odpowiedz
@S-Type: I Ty uważasz się za prawdziwego Polaka!? Przecież mogłeś z-----ć tę paczkę i poszłoby na kuriera hue hue...
A tak serio to szacunek, takie zachowanie przywraca wiarę w ludzi.
  • Odpowiedz