Też jestem ciekaw, naczytałem się i sporo osób pisze, że bardziej jest w stylu klasycznego VU minus nuta orzechowa ale jest też często porównywany do VUI i DHI, to jak to w końcu jest? ( ͡°͜ʖ͡°)
Mógłby ktoś porównać parametry roi d orient do VUI i DHI? Cenowo w tym przypadku Rituals wygrywa. Ja mam RDO z galeria.de 50 ml w kwadratowym flakonie, w walcowatym pudelku, projekcję ciężko mi ocenić, a trwałość to wg mnie takie 7/10. Raczej nie jest to intensywny zapach. Sam zastanawiam się nad kupnem, bo cena dobra, tylko czy warto pod względem parametrów?
@mistyczny_wonsz: IMO to zdecydowanie są klimaty VUI ale nie jest na tyle blisko żeby nazywać to zamiennikiem. Rituals jest płytszy, bardziej liniowy i lepszy od Diora, pachnie też trochę bardziej jak słodycze
@WujekAtom: @radde88 obecnego dhi testowałem kilka razy, słaby jak kotlety mojej byłej. Rituals wychodzi najlepiej, zaraz za nim VUI. Oczywiście to tylko moja subiektywna opinia co do parametrów.
Rituals Roi d’Orient
https://www.douglas.pl/pl/p/3001022586
152 zł za 60 ml z kodem STYL20
źródło: comment_1601573852qQYDDP9W4Mkdvwp47n5xeN.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Cenowo w tym przypadku Rituals wygrywa.
Ja mam RDO z galeria.de 50 ml w kwadratowym flakonie, w walcowatym pudelku, projekcję ciężko mi ocenić, a trwałość to wg mnie takie 7/10. Raczej nie jest to intensywny zapach. Sam zastanawiam się nad kupnem, bo cena dobra, tylko czy warto pod względem parametrów?
Wołam @mekekeke, on ma Ritualsa i VUI, i nawet ma zamiar robić test jakiegoś taniego klona VUI, więc się może wypowie na temat różnic.