Aktywne Wpisy

WybuchowyCzajnik +142

Kielbasiarz +85
Zawsze mnie zastanawialo czy psiarzom nie przeszkadza to, ze taki pies po wsyraniu sie ma brudna dupe.
Pomijam juz nawet te dlugowlose gdzie resztki kalu przyczepiaja sie im do tylka, absolutnie obrzydliwe, ale nawet te krotkowlose przeciez tez maja brudne d--y.
Po powrocie z takiego spaceru przeciez psiarze nie myja im dup, co najwyzej lapy jak padalo, a jak nie to nie.
Potem
Pomijam juz nawet te dlugowlose gdzie resztki kalu przyczepiaja sie im do tylka, absolutnie obrzydliwe, ale nawet te krotkowlose przeciez tez maja brudne d--y.
Po powrocie z takiego spaceru przeciez psiarze nie myja im dup, co najwyzej lapy jak padalo, a jak nie to nie.
Potem

Więc na szybko dwie rzeczy:
- dla plusujących niebieskich brelok ze zdjęcia - jeden z wielu moich prototypów z kości ramu. Może ucieszy jakąś chłopięcą duszę ;) wysyłka na mój koszt, losowanie dzisiaj wieczorem.
- Do tego kupon "dzień chłopaka" -20% na całe zamówienie w moim sklepie dostępny do niedzieli. Na stronie trochę pustki bo dopiero kończę nową kolekcję ale może ktoś się skusi. Jeśli kupującym będzie chłopak dorzucam w gratisie świecącą fiolkę do zamówienia ;)
Miłego chłopaki (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
#rozkminkrzaka #rozdajo #rekodzielo #piekloperfekcjonistow - bo chyba widzicie co zrobiłem w tym prototypie xD
źródło: comment_1601467246WC1IjYUtPDZuJAw7YQrxj6.jpg
Pobierzźródło: comment_1601467376BwpKuSAoI8wWoIQLVZ94qN.jpg
Pobierzźródło: comment_1601467648nOt2y36hUdBWPQjPs7458g.jpg
Pobierz@bkwas: dzięki za pamięć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@bkwas daj zdjęcie, musi to super wyglądać.
@bkwas zrób krótki filmik, jak wgląda twój warsztat w ciemnościach
Dzięki Mirku!!
Ale w skrócie te pigmenty są w proszku. Nadają się żeby dodać je do oleju, farb, żywicy - wszystko co nie zawiera w sobie wody lub rozpuszczalników się nada. Farby lumi nie warto kupować bo jest droga,
@ibeafraidi
@Paruwkowy__Skrytorzerca
@kakagonzalez
Zrobię kiedyś osobny wpis/zdjęcie bo dzisiaj kończę pracę w warsztacie po 18 gdy jeszcze nie będzie ciemno - jak się już zasiedzę któregoś dnia cyknę fotkę i Was zawołam ;) uwierzcie, nie tylko mój warsztat świeci - spodnie robocze też xD
źródło: comment_1601478983libS9jFnZfv4sMfsmdkeiX.jpg
PobierzKiedyś jak mi się nudziło, wypaliłem na desce mały wzór, później chciałem też coś takiego zrobić w większej skali ploterem laserowym ale jak zawsze zabrakło czasu. Kiedyś zrobię, jak wpadnę jak to dobrze wykorzystać :)
źródło: comment_1601479370Ghj4QEkoVqDc7kaiOa3Omm.jpg
Pobierz