Aktywne Wpisy
ejenes 0
Prześle 100zl blikiem, jak ktoś zaproponuje skuteczne rozwiązanie problemu.
Pacjent: Opel Astra K 1.4T HB, 125KM, benzyna
Błąd: Powracający check engine: P0420 Nieprawidłowa wydajność katalizatora
Objawy: Aktualnie właściwie żadne podczas jazdy (brak spadku mocy, brak falowania, brak smrodu w kabinie, brak problemu z odpalaniem). Natomiast przed wymiana kata, było zwiększone spalanie.
Pacjent: Opel Astra K 1.4T HB, 125KM, benzyna
Błąd: Powracający check engine: P0420 Nieprawidłowa wydajność katalizatora
Objawy: Aktualnie właściwie żadne podczas jazdy (brak spadku mocy, brak falowania, brak smrodu w kabinie, brak problemu z odpalaniem). Natomiast przed wymiana kata, było zwiększone spalanie.

Daszka +1
#chcepogadac Nocne Polaków rozmowy. Co robicie? Lulacie?

@WwaDdl022: Po prostu nie hamowałeś. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nikogo nie oceniam, ale widzę, ilu kierowców nie słyszało nawet o hamowaniu silnikiem. Pewnie tutaj o to samo poszło -
Cały egzamin na prawko polega pokazaniu egzaminatorowi, że potrafimy wrócić z nim bezpiecznie do wordu. Oglądaj się po kilka razy, cofaj powoli - ciągle wiercąc się na fotelu i obserwując każdą stronę. Ograniczenie predkosci za 200m? Spuść nogę z gazu i to wystarczy. Dojeżdżasz do skrzyżowania z czerwonym światłem i masz do niego 100m? Hamuj silnikiem, zredukuj chociaż raz ten bieg.
Niczego innego egzaminatorzy nie wymagają. Egzaminator
Ale towarzyszyłem kilku osobom na placu i z doświadczenia wiem, że to słynne "no uwziął się na mnie..." bierze się z tego, że ktoś przejechał po słupku i nawet nie zauważył. Raz widziałem jak na innym torze jakaś laska aż wyjechała poza łuk. Oczywiście to nie była jej wina. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Takie gadki o sprzęgle, to też takie naciągane, bo zawsze można zdawać na samochodzie
Komentarz usunięty przez autora
@gemini2009: samochody są w przedszkolu. Tam jest napisane: "pojazdem". ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@georgaugust Trzymam kciuki panowie, teraz zdać prawko to jest po prostu dramat, a przynajmniej na wschodzie. Zdałem w zeszłym tygodniu za 6 razem mimo że od x lat jeżdżę wszelkiej maści pojazdami od ciągników, motocykli po samochody, co najlepsze nie mam złych nawyków bo elegancko zostałem przytemperowany
źródło: comment_1601377060PGmeohDoPCLlI1xrmm8ptX.jpg
PobierzDopóki takiego leku nie znajdziesz spokojnie możemy założyć, że takie nie istnieją. Nawet wliczając suplementy będzie ciężko.