Aktywne Wpisy
Alzena +82
Zazdroszczę wam że jesteście w stanie pić te napoje zero 😔 ja tych słodzików nie jestem w stanie zdzierżyć, zostaje po nich na podniebieniu paskudny, mdły posmak którego nie mogę się pozbyć przez wiele godzin. A co gorsza te napoje bez cukru są o wiele słodsze niż odpowiedniki z cukrem.
#zdrowie #kuchnia
#zdrowie #kuchnia
kubas_782 +134
Mam dekoder v8 nova blue z Cccam. Od pewnego czasu mam problem gdyż część kanałów ma jakość na 0% np. HBO (HBO2 i 3 mają sygnał i działają), Polsat Sporty (sporty premium działają) tvp2 HD (tvp1 działa) itp.
Mieszkam w bloku i antena główna jest na dachu , sygnał jest rzędu 90%, jakość na działających programach 85%.
Problem trwa już dłuższy czas, ale jakoś nigdy nie było czasu się nim zająć bo i telewizji mało oglądałem.
Przywracałem dekoder do ustawień fabrycznych jak i wgrywałem najnowszą listę kanałów -> to samo.
W ustawieniach anteny po ustawieniu polaryzacji na H sygnał (jakość) się pojawił i mam 90% sygnału 85% jakości ale kanały nie działają -> cały czas jest czarny obraz, brak jest jakichkolwiek komunikatów. Jakieś pomysły co to może być? Dodam , że dotyczy to niektórych kanałów a nie wszystkich.
#telewizja #tv #cccam #freesat
Coś jaśniej :) ?
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Faktycznie niektóre kanały po ponownym wyszukaniu
Działają mi wszystkie kanały.
Co zrobiłem?
W sumie to nie wiem ocb. ale spróbuję opisać:
-Przywrócenie ustawień fabrycznych i wgranie od nowa kodów + listy kanałów -> nie pomogło
-Wyszukałem kanały ręcznie ->niektóre wgrane z listy przestały działać ale wyszukane m.in. polsat sporty i cinemax zaczęły działać
@edit pomogło wyjęcie kabla antenowego i włożenie z powrotem (coś musi mu się zwieszać) spróbujcie tak samo na kanale gdzie nie macie sygnalu wyjąć kabel antenowy i włożyć z powrotem na włączonym kanale