Wpis z mikrobloga

I cyk -20 kg, przy utrzymaniu wyników siłowych a nawet zrobieniu rekordów (np. w ciągu).

Z rozsądnym poziomem tkanki tłuszczowej teraz zdrowo można bawić się w trójbój, zamiast zaczynać od zalania i dalej ulewać się jak świnia ¯\_(ツ)_/¯. Po rozmowie stwierdziliśmy, że mówimy stop i nie schodzimy niżej, bo nie takie są cele i lekko siada samopoczucie, teraz rebound i budowanie wyników wraz z bardziej czystą masą mięśniową.

Ogólnie zastanawiam się czy w 2021 nie pojechać z 5-6 osobami od siebie na jakieś debiuty :P, bo mam kilka osób, co sobie fajnie radzą.

#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #dieta #odchudzanie #chudnijzwykopem #redukcja #fullborsukworkout
Kasahara - I cyk -20 kg, przy utrzymaniu wyników siłowych a nawet zrobieniu rekordów ...

źródło: comment_1600585686vd0VsK8d9kskp9Gsd7y0sf.jpg

Pobierz
  • 85
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kasahara: jesteś fatfobem !!!!!!1111oneonejeden ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ta wyimaginowana fatfobia to jest tak żałosne zjawisko, że aż mnie boli w mózg. Ktoś się czuje urażony, bo druga osoba schudła i pochwaliła się efektami. ( ͡° ͜ʖ ͡°) to przecież jest głupie.

A no i wiadomo, tylko grube baby są piękne, bo gruby chłop to nierób i oblech i każda nawet gruba
  • Odpowiedz
@Phyrexia: Tak, @Kasahara dowartościował się tym że napisał z dumą że jego klient schudł dzięki niemu 20kg i teraz dzięki dobremu prowadzeniu będzie budował mięśnie a nie znowu tłuszcz XD
Ale w sumie... to prawda - może się dowartościować bo być może uratował komuś życie i wydłużyłe je o 10-20-30 lat. A Ty? Ile osób w życiu uratowałaś lub sprawiłaś że kogoś życie jest lepsze?
  • Odpowiedz
@Phyrexia: Ale ok, nie będziemy pozwalać na takie zachowanie i będziemy je piętnować.
@Kasahara: od dzisiaj masz po redukcji swoich klientów znowu zalewać ich tłuszczem i akceptować to że są otyli - bo mają do tego święte prawo. A jak któryś z Twoich klientów będzie robił mięso zamiast tłuszczu - zostaniesz piętnowany. Pamiętaj.
  • Odpowiedz
Nie uważam, ze klepanie po ramieniu kogoś, aby było mu miło jest czymś co prowadzi do efektów. No ale mamy takie czasy, że trzeba alkoholikowi powiedzieć, ze jest zajebiecie, nie ma problemu i przypiąć nalepkę jak w przedszkolu :)

@Kasahara: Kompletnie nie rozumesz o czym piszę. Według Ciebie nie ma nic pomiędzy "klepaniem po ramieniu" a ubliżaniem? Wychodzę z założenia, że jeśli ktoś chce być gruby niech żyje jak chce,
  • Odpowiedz
@Phyrexia: ale wait tu nikt nikogo nie obraża, nie zrobiliśmy najazdu na profil "grubego" I nie mówimy mu, jak ma żyć i ze jego aktualne życie jest nie wartościowe. Tu został skomentowany sposób, w jaki klient ma dojść do swojego celu - żeby skutecznie poprawić i sylwetkę i wyniki siłowe najpierw zredukował masę ciała, żeby teraz mieć szansę zbudować więcej tkanki mięśniowej niż tłuszczowej podczas masy. Wyśmiano podejście, w którym
  • Odpowiedz
Nie mam zamiaru ubliżać takiej osobie tylko po to żeby poczuć się lepiej bo jestem szczupła. ¯_(ツ)_/¯

@Phyrexia: myślę że w temacie jest okrągłe zero osób kierowanych taką motywacją a ty dorabiasz sobie narrację żeby się p-----------ć i pomądrować

• Odpowiedz
i tego nie jestem w stanie zrozumieć.

@lisku_chytrusku: Czego nie jesteś w stanie zrozumieć? Tego że wiele osób dawno wzięło by się za siebie ale powstrzymują je podobne szykany których obawiają się usłyszeć w fitness klubie, na siłowni czy ścieżkach do biegania? ()

Takie słownictwo jest obleśne i szkodzi. Zrozumcie wreszcie, że nie motywujecie nikogo a jedynie łechtacie własne ego czyimś kosztem.
  • Odpowiedz
@Phyrexia: tak, wlasnie tego. Bo w tym wpisie nie ma moim zdaniem żadnej szykany. Totalnie.

A teraz cały ruch bodypositve neguje nawet zestawienia zdjęć przed i po odchudzaniu, bo to obraża ludzi, którzy maja problem z wagą (jakikolwiek by nie był) i tak dalej i tak dalej (nie żeby nie chodziło o pochwalenie się efektamj swojej pracy).

Z mojej strony eot.
  • Odpowiedz