Aktywne Wpisy

SaIamanca +386
Dostałem w rozliczeniu Samsunga S24+ i do niego smartwatcha z tej samej firmy, a że nie jest mi to potrzebne i od 4 miesięcy się kurzy to oddam wykopkowi (bez zielonek!)
Wystarczy, że dasz tutaj plusika, napiszesz kreatywny komentarz i zaobserwujesz mój profil i dnia 19 października będzie losowanie.
Oczywiście dostawę sam opłacam.
#rozdajo #samsung #smartfon #smartwatch #cebuladeals
Wystarczy, że dasz tutaj plusika, napiszesz kreatywny komentarz i zaobserwujesz mój profil i dnia 19 października będzie losowanie.
Oczywiście dostawę sam opłacam.
#rozdajo #samsung #smartfon #smartwatch #cebuladeals
źródło: IMG_20241011_115491
Pobierz
mirko_anonim +5
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mój chłopak ma ogromne problemy z zachowaniem czystości. Jak mogę mu to przekazać, żeby go to nie zabolało?
Mianowicie, nie sprząta pudełek po jedzeniu, nie myje zębów, nie używa antyperspirantu, myje się raz na dwa dni a niekiedy zdarza się, że nawet w kiblu są "resztki"... Wydaje mi się, że wynosi się to z domu i już wiele nie zdołam zmienić. Kocham go, ale to odrzuca.
Czy macie jakieś pomysły, co mogę zrobić aby się zmienił? Nawet gdy ja przychodzę, kompletnie o to nie dba.
Nigdy wcześniej z takim niechlujstwem się nie spotkałam. :<
Mój chłopak ma ogromne problemy z zachowaniem czystości. Jak mogę mu to przekazać, żeby go to nie zabolało?
Mianowicie, nie sprząta pudełek po jedzeniu, nie myje zębów, nie używa antyperspirantu, myje się raz na dwa dni a niekiedy zdarza się, że nawet w kiblu są "resztki"... Wydaje mi się, że wynosi się to z domu i już wiele nie zdołam zmienić. Kocham go, ale to odrzuca.
Czy macie jakieś pomysły, co mogę zrobić aby się zmienił? Nawet gdy ja przychodzę, kompletnie o to nie dba.
Nigdy wcześniej z takim niechlujstwem się nie spotkałam. :<

Z rozsądnym poziomem tkanki tłuszczowej teraz zdrowo można bawić się w trójbój, zamiast zaczynać od zalania i dalej ulewać się jak świnia ¯\_(ツ)_/¯. Po rozmowie stwierdziliśmy, że mówimy stop i nie schodzimy niżej, bo nie takie są cele i lekko siada samopoczucie, teraz rebound i budowanie wyników wraz z bardziej czystą masą mięśniową.
Ogólnie zastanawiam się czy w 2021 nie pojechać z 5-6 osobami od siebie na jakieś debiuty :P, bo mam kilka osób, co sobie fajnie radzą.
#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #dieta #odchudzanie #chudnijzwykopem #redukcja #fullborsukworkout
źródło: comment_1600585686vd0VsK8d9kskp9Gsd7y0sf.jpg
PobierzTa wyimaginowana fatfobia to jest tak żałosne zjawisko, że aż mnie boli w mózg. Ktoś się czuje urażony, bo druga osoba schudła i pochwaliła się efektami. ( ͡° ͜ʖ ͡°) to przecież jest głupie.
A no i wiadomo, tylko grube baby są piękne, bo gruby chłop to nierób i oblech i każda nawet gruba
Ale w sumie... to prawda - może się dowartościować bo być może uratował komuś życie i wydłużyłe je o 10-20-30 lat. A Ty? Ile osób w życiu uratowałaś lub sprawiłaś że kogoś życie jest lepsze?
Zwykle pomowienia, kochanego cialka nigdy dosc ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kasahara: od dzisiaj masz po redukcji swoich klientów znowu zalewać ich tłuszczem i akceptować to że są otyli - bo mają do tego święte prawo. A jak któryś z Twoich klientów będzie robił mięso zamiast tłuszczu - zostaniesz piętnowany. Pamiętaj.
Komentarz usunięty przez autora
@Kasahara: Kompletnie nie rozumesz o czym piszę. Według Ciebie nie ma nic pomiędzy "klepaniem po ramieniu" a ubliżaniem? Wychodzę z założenia, że jeśli ktoś chce być gruby niech żyje jak chce,
@eenki: Stawiasz? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Phyrexia: myślę że w temacie jest okrągłe zero osób kierowanych taką motywacją a ty dorabiasz sobie narrację żeby się p-----------ć i pomądrować
@lisku_chytrusku: Czego nie jesteś w stanie zrozumieć? Tego że wiele osób dawno wzięło by się za siebie ale powstrzymują je podobne szykany których obawiają się usłyszeć w fitness klubie, na siłowni czy ścieżkach do biegania? ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
Takie słownictwo jest obleśne i szkodzi. Zrozumcie wreszcie, że nie motywujecie nikogo a jedynie łechtacie własne ego czyimś kosztem.
@lisku_chytrusku: nie niszcz mojego światopoglądu. Świniomasa is life ;)
A teraz cały ruch bodypositve neguje nawet zestawienia zdjęć przed i po odchudzaniu, bo to obraża ludzi, którzy maja problem z wagą (jakikolwiek by nie był) i tak dalej i tak dalej (nie żeby nie chodziło o pochwalenie się efektamj swojej pracy).
Z mojej strony eot.