Aktywne Wpisy

derek25 +397
Kupiłem nielegalną, zakazaną wodę.
Bagiety już jadą po mnie na sygnale.
#systemkaucyjny #kaucja #zakupy
Bagiety już jadą po mnie na sygnale.
#systemkaucyjny #kaucja #zakupy
źródło: 1000028028
Pobierz
bugzer +13
#pracbaza #simp #cuckold
Moja kobieta zaczeła nową pracę biurową. Nie minął tydzień a Mariusze już walczą codziennie kto ją odwiezie po pracy. Jeden Mariuszek już codziennie do niej pisze czy po nią rano nie przyjechać XD ( 1 km pieszo ma do pracy). Ona pyta mnei czy może znimi jechać, czy się na to zgadzam. Oczywiście, że się zgadzam, trzeba wykorzystywać frajerów na darmowe podwózki xd.
Moja kobieta zaczeła nową pracę biurową. Nie minął tydzień a Mariusze już walczą codziennie kto ją odwiezie po pracy. Jeden Mariuszek już codziennie do niej pisze czy po nią rano nie przyjechać XD ( 1 km pieszo ma do pracy). Ona pyta mnei czy może znimi jechać, czy się na to zgadzam. Oczywiście, że się zgadzam, trzeba wykorzystywać frajerów na darmowe podwózki xd.

@ECMAlover: Może dlatego, że Lidl ma takie z-----e procedury ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kuncfot: K-------e logiki wykopków odc 124283. Wymaganie od kasjerki przestrzegania przepisów prawa to jest odgrywanie się na niej?
@Reezu: sugerujesz, że kasjerka ma znać KW i olewać swoją, może nie kumatą kierowniczkę, która zapewne tak jej każe robić?
nie ważne Panowie, jesteście de best.
@kuncfot: Po pierwsze to na imię mam Piotrek. Po drugie to przestrzegam. Zwłaszcza w pracy. Wykonując swoją pracę jestem zobowiązany znać ustawy które jej dotyczą i wykonuje swoje obowiązki zgodnie z polskim prawem. Jeśli ktoś tego nie potrafi to może powinien się zastanowić nad skręcaniem długopisów w domu a nie pracą z ludźmi.
Ma znać przepisy