Aktywne Wpisy

altknight1337 +793
KO, Lewica, Razem z Zandbergiem głosują z deweloperami, a jak Ci się wyborco nie podoba to dostaniesz bloka XD.
#nieruchomosci
#nieruchomosci
źródło: GwuJIR5XcAACOM5
Pobierz
bidzej +42
Było jak na górze, jest jak ja dole.
S-----l wygląda teraz dokładnie tak, jak chciałem. Nie znam ładniejszych kół do tej generacji konia. Jaram się.
#motoryzacja #pokazauto #mustang
S-----l wygląda teraz dokładnie tak, jak chciałem. Nie znam ładniejszych kół do tej generacji konia. Jaram się.
#motoryzacja #pokazauto #mustang
źródło: 1000037342
Pobierz

@Howea: dodaj do tego element tradycyjnego polskiego chlewu osranego gównem prawdziwych polaków, które to elementy eliminują cokolwiek wartościowego można znaleźć w wymysłach ludów pustyni.
Ciekawe dlaczego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Nauka jest na tyle prawdziwa na ile pozwala stan dzisiejszej wiedzy. To, że dochodzą ciągle nowe fakty astronomiczne nie znaczy, że Kopernik i Galileusz się mylili. Podobnie jak Darwin nieznający genetyki.
Mechanizm falsyfikacji obecnego stanu wiedzy i aktualizowania go świadczy o wyższości metody naukowej, a nie o jej słabości.
To jest dowód na to, że poprzednia wiedza, nie była prawdziwa, była tylko lepszym, mocniejszym, przekonaniem niż poprzednie, ale słabszym niż następne. Jednak nie była to wiedza.
Tak, i wtedy sam przekonujesz się, że to, co uważałeś wcześniej, nie było prawdziwe.
Już wolę więc idee starożytnego ludu, przynajmniej są niezmienną podstawą.
@Howea: czyli de facto materializm, w którym żadne podstawy obiektywnej moralności nie mogą mieć racji istnienia?
W jaki sposób moralność może być oparta o badania naukowe? XD
Mam pytanie - rozumiesz, że w takim systemie Twoja wyższość moralna nad pustynnymi ludami istnieje tylko w Twojej głowie? Jeżeli tak, to nie mam więcej pytań
Tak tak - marksizm, w głównej mierze sponsorowany swego czasu przez Sowietów, to faktycznie "europejska, współczesna, oparta na racjonalizm i badania naukowe" myśl. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Szury z lewicy wymyślają 57 płeć i udają akty kopulacji na paradach - faktycznie takie postępowe. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Co to w ogóle
@Mr--A-Veed: Skąd szury z prawicy wzięły ten mit o 57 płciach? Źródło poproszę. (Znikąd, wiem, bezmyślnie powtarzacie bzdury).
@ibilon: A ten 79. A te bzdury skąd?