Aktywne Wpisy

MonazoPL +150
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: AirPods 4 Citi
Pobierz
Traczex +317
Dobra skończyłem. 3 lata, dużo pracy ale już mieszkam. Dzięki za porady na tagu #budujzwykopem Powodzenia Mirki.
źródło: scaled_1000021155
Pobierz

@tbhilt: w jaki sposob jej cialo jej zuzyte bardziej przez 20 partnerow niz przez jednego ktory ją czesto dyma?
@tbhilt: tak, a tymi wartosciami są w------l od męża, ojca i dziadka, wyklęcie z rodziny, w najlepszym wypadku oblanie twarzy kwasem a w najgorszym - ukamienowanie
Myślisz, że faceci bardzo szanują laski, które dały im po jednej imprezie czy traktują je jako worek wielokrotnego użytku?
@Xysz: klasycznie, brak logicznego argumentu? Skupieniu i się
@tbhilt: lepiej od razu napisz ze ci to imponuje xD
Zaczyna się, już myślałem, że możemy podyskutować sobie na poziomie ale klasycznie się przeliczyłem. Druga wiadomość i atak pozamerytoryczny na oponenta.
Jak w Polsce ma być dobrze, jak masa ludzi nie potrafi ze sobą rozmawiać nie obrażając się wzajemnie?