Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 50
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Puszczalska kobieta w krajach muzułmańskich nie istnieje. Tam istnieją wartości.

@tbhilt: tak, a tymi wartosciami są w------l od męża, ojca i dziadka, wyklęcie z rodziny, w najlepszym wypadku oblanie twarzy kwasem a w najgorszym - ukamienowanie
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Walenciakowa: Ech. Chcialem wskazać na sam fakt, że mniej warte dla nas facetów są osoby, co mają bardzo duży przebieg. To jest szok, że takie rzeczy muszę tłumaczyć (chociaż myślałem, że zrozumiecie przekaz. Przyznaję mój błąd bo nie byłem zbyt precyzyjny).
Myślisz, że faceci bardzo szanują laski, które dały im po jednej imprezie czy traktują je jako worek wielokrotnego użytku?
@Xysz: klasycznie, brak logicznego argumentu? Skupieniu i się
  • Odpowiedz
@1519868 W Polsce mamy deficyt kobiet, przez co wielu mężczyzn pozostanie samych co jak wiadomo może ich popychać do różnych rzeczy, po 2 państwo polskie jeśli Habibi lub Mokebe zawinie się po ślubie podatnicy muszą bulić kasę na takie dziecko i zasiłki dla matki. Po 3 Habibi szanują kobiety które nie oddają się byle komu, przez swą "łatwość" Polki mają reputację kobiet które idzie łatwo zaliczyć, na angielskich forach PUA często
  • Odpowiedz
@Point6: Nikogo nie obraziłem.
Zaczyna się, już myślałem, że możemy podyskutować sobie na poziomie ale klasycznie się przeliczyłem. Druga wiadomość i atak pozamerytoryczny na oponenta.

Jak w Polsce ma być dobrze, jak masa ludzi nie potrafi ze sobą rozmawiać nie obrażając się wzajemnie?
  • Odpowiedz