Wpis z mikrobloga

@1519868 Gdzieś tu na Wykopie latało opracowanie naukowe w którym wykazano że państwa z duża ilością kawalerów są bardziej narażone na niepokoje wewnętrzne.
  • Odpowiedz
@Point6:
Śląsk.

Poza tym wchodzenie innym do łóżek to akurat jest typowa cechą niższych warstw społecznych.

Nikt nikomu do łóżka nie wchodzi, bez przesady xD, ale mamy swoje zasady. Zresztą, opowiadałem ci już kiedyś o tym - związki bez przyszłości są w moim towarzystwie bardzo źle widziane, a przypadkowy, przyjezdny czarny to raczej nie jest dla żadnej normalnej kobiety materiał na męża.
  • Odpowiedz
Zauważyłam, że piszecie o kobietach jak o rzeczach i czymś co musicie mieć oraz chronić przed obcymi xD Najlepiej byście się chyba odnaleźli w krajach, gdzie kobietę dla syna kupują rodzice. Na szczęście te lata już minęły i nie wrócą więcej. Wbijcie sobie wreszcie do głowy, że s--s to przede wszystkim przyjemność i naturalna potrzeba człowieka. Lepiej korzystać z życia, niż na starość żałować, że się czegoś nie spróbowało.
  • Odpowiedz
@programista1992: dziękuję bardzo, staram się i miło mi, że to doceniasz!!! ()
Muszę jeszcze coś dzisiaj wrzucić bo dzień bez hejcenia p0lek to dzień niezaliczony ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz