Wpis z mikrobloga

Nie wiem czy wiecie, ale macie taki magiczny przycisk na pilocie od telewizora. Jak oglądacie online też da się to zrobić.

Zamiast co weekend wyścigowy pałować się na wykopie jaki to słaby komentarz, użyjcie go. Albo zainwestujcie w F1TV i oglądacie z angielskim/francuskim/niemieckim/holenderskim/hiszpańskim komentarzem albo samo FX.

Narzekanie na wykopie nic nie pomoże, uwierzcie.

#f1
MrDolar - Nie wiem czy wiecie, ale macie taki magiczny przycisk na pilocie od telewiz...

źródło: comment_159922548185mIVnBbF8QzxtqeC2fDye.jpg

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MrDolar: Płacę i wymagam. Mają na tyle ludzi, że mogą kombinować.
Jako widzowie możemy wyrażać opinie. Być może ktoś pójdzie po rozum do głowy.
Przecież na tym polega telewizja, by działać po widownie.
  • Odpowiedz
@jaceks653: Ja rozumiem, że może się nie podobać, ale no kurde... Co tydzień to samo. W pewnym sensie podziwiam, że im to się nie nudzi.

Nie wiem, ja po prostu jak nie podoba mi się komentarz to skupiam się bardziej ma obrazie i dźwięku samochodów, a nie na komentarzu. "Słuchanie wybiórcze", polecam.
  • Odpowiedz
Płacę i wymagam.

@siwers3: Płacisz, świadomie za co i możesz wymagać, że do zapłaconej transmisji dostaniesz dostęp. Nie za bardzo możesz wymagać, żeby zmienili komentatora, bo w momencie kupowania wiedziałeś doskonale jaki jest komentarz i że nie zmienia się on od dłuższego czasu, a mimo to zdecydowałeś się go zakupić.

Możesz wyrażać opinie, oczywiście. Ale pałowanie się na wykopie "hahaha, ale Kaplica głupi, ale Gąsior p------i" to nie jest opinia. Macie
  • Odpowiedz
@MrDolar: mam wrażenie, że dla niektórych to pewien rytuał i wyładowują w ten sposób swoje frustracje. To samo z Gutowskim. Takie patostreamy, gdzie mogą poczuć się lepiej. Szkoda, że nie mają jakiegoś swojego tagu, ale cóż
  • Odpowiedz