Aktywne Wpisy
#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
B12477 +19
Camerdineri..
#raportzpanstwasrodka
#raportzpanstwasrodka
- ,,udręczanie adresata wniosku"
- ,,zalew" [wniosków o informację rzecz jasna]
- ,,adresat wniosku, starając się uporać z ich realizacją, nie jest w stanie wykonać zadań..."
Edukacja o prawach człowieka wymaga wiedzy, a przede wszystkim ich rozumienia. Jeśli będziemy uczyć w szkole o nadużywaniu praw człowieka, to demokracji nie będziemy budować lata, a wieki. ¯\_(ツ)_/¯
Treść tego podręcznika w tej części jest skandaliczna i powinna być usunięta.
Szkoda, że osoba przygotowująca te treści nie zapoznała się z informacjami na stronach, do których sama odsyła...
#prawo #prawodoinformacji #niebojsiepytania #ciagniemywladzezajezyk #watchdogpolska #szkola #wos #edukacja
a. bo tak, bo nie pozwolił i mje się to nie podoba
b. bo może ma rację i dopomina się o swoje
Nie rozumiem co tutaj jest skandalicznego. W pierwszym rozdziale zapewne było o prawidłowym funkcjonowaniu systemu informacji publicznej. Jeżeli to jest skandal to chyba jednak pomyliliście pojęcia. ¯\_(ツ)_/¯
@doomer-2020: W tym, gdzie o prawie człowieka pisze się:
- ,,udręczanie adresata wniosku"
- ,,zalew" [wniosków o informację rzecz jasna]
- ,,adresat wniosku, starając się uporać z ich realizacją, nie jest w stanie wykonać zadań..."
@mour: Dokładnie to! Plus jeszcze całkiem odkrywcze dla wielu, uwaga - to mieszkańcy płacą i zatrudniają urzędników!
@Wap30: O właściwie tym samym piszemy komentarz poniżej. Dzięki, pozdrawiamy!
Tego typu ataki są stosowane w dokładnie takim celu jak opisany. Jeden z systemów, który zaprojektowałem stworzony jest do przeciwdziałania temu zjawisku.
Współczuję bolszewikom, ten umęczony kraj nigdy nie idzie im na rękę xD.
@Kantar: Twierdzenie, że praw człowieka można nadużywać jest skandaliczne.
W tym komentarzu więcej na ten temat.
@Reepo: W centrum uwagi, Nowa Era.
@powiedz
Komentarz usunięty przez autora