Wpis z mikrobloga

@RenkaRenkeMyje:

Chciał złożyć zamówienie poza kolejką, stwierdziłem, że w normalnym kraju trzeba poczekać na swoją kolej

Ja wiem, że ataku krzesłem za takie słowa nikt nie powinien się spodziewać, ale w sytuacji 2 na 5 może lepiej ugryźć się w język
  • Odpowiedz
@RenkaRenkeMyje: eh, w Polsce jak w lesie. Nie miałem takiej sytuacji nigdy ale słyszałem o kilku takich przypadkach i dlatego wolę się kręcić w droższych miejscach. Im drożej tym mniej patologii ale jednak więcej nowobogackich buców, coś za coś
  • Odpowiedz
@Dolan: taki los człowieczy w Polszy, wyobraż sobie że ta ofiara to syn sędziny, prokuratora czy wyższego urzędasa
jeszcze w ten sam dzień złapaliby sprawców, i przetrzepali wszystkich świadków
  • Odpowiedz
@RenkaRenkeMyje: Jedno mnie ciekawi: dlaczego od razu nie został zaangażowany prawnik, który nie dopuściłby do takich "zaniedbań"? Przecież w oczywistej sprawie i tak zasądzono by pokrycie kosztów przez napastnika.

PS. W takich wypadkach według mnie jest kompletnie usprawiedliwione działanie "na własną rękę". Wypadki chodzą po ludziach (:
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@RenkaRenkeMyje: Ja p------ę niech ktoś wyrwie te chwasty bo mi smutno jak sobie pomyślę że tacy ludzie mogą chodzić po tym świecie. No zabiłbym chyba osobiście gdyby to było zgodne z prawem.
  • Odpowiedz