Aktywne Wpisy

magdalena-gaska +12
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

SzycheU +8
źródło: 1000004360
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: 1000004360
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Zresztą mądraliński zawsze palnie coś w stylu "hehe kierowniku przecież przed 10 tonowym wałem mnie to nie uchroni", no nie uchroni baranie, ale przed czymś kilku kilowym z małej wysokości już tak, zresztą lepiej mieć niż nie mieć, bo to zawsze jakaś dodatkowa warstwa ochronna która buduje nie tylko u ciebie, ale u ogółu poczucie większego bezpieczeństwa.
Także tego, w Januszexach siedżę od 2014 i sytuacja w każdym jest dosyć podobna, nie dziwie się, że przeszło to na społeczeństwo, bo jest ono wysadzone takimi Januszami którymi ODEBRANO WOLNOŚĆ I SWOBODĘ.
#koronawirus #maski #pracbaza #januszex #bhp
Oczywiście, że czuję o co chodzi
przepisy bhp faktycznie obowiazuja.
przepisy dot. masek juz nie.
Polskie janusze najmądrzejsze w każdej kwestii - ja rozumiem, że nie ma czego chronić w tych pustych łbach, ale kask to podstawa w przemyśle i na budowach w całym cywilizowanym świecie. Z Ukraińców to się śmieją, a sami nie lepsi. Tfu.
Z mojego doswiadczenia i jezdzenia po paru zakladach (lotniczych) w kazdym inne wymagania przy wrjsciu na hale:
W Polsce - buty poza bezpiecznymi sciezkami (a w niektorych wszedzie)
W Niemczech buty
W Szkocji buty i fartuch
W Stanach tylko okulary...
@RoastieRoast: taaaaa. Budowę i produkcję łączy jedno "Część kadry kaski/okulary tylko przyjmuje na stan" zgadnij o kogo chodzi ( ͡° ͜ʖ ͡°) Oni tylko przechodzą albo się przyglądają chwile.