Aktywne Wpisy

WielkiNos +234
Psiarz zobaczył na półce sklepowej obok środków na insekty, płynów na krety i sprayów odstraszających kuny (wszystkie wg niego w porządku i pełna akceptacja, bo przecież to szkodniki i ktoś może ich nie chcieć na swoim podwórku):
środek odstraszający psy - Aaarghhh nie może być! Skandal!!! Dehumanizacja piesków!!! (XDDDDD).
No trzymajcie mnie xd
#psiarze #belazpodludzi #patologiazmiasta #chorobypsychiczne #jezykpolski
środek odstraszający psy - Aaarghhh nie może być! Skandal!!! Dehumanizacja piesków!!! (XDDDDD).
No trzymajcie mnie xd
#psiarze #belazpodludzi #patologiazmiasta #chorobypsychiczne #jezykpolski
źródło: temp_file7800043670380178685
Pobierz
dowujawafla +237

@L3gion: Bardzo wielu osobom teraz widok teczowej torby wywoluje agresje ale przeciez wam dokladnie o to chodzilo. Wielu ludzi ma was zwyczajnie za wariatow, terrorystow. Czekacie az, ktorys z was dostanie w dziob i juz nie wstanie zeby miec swojego meczennika. Wtedy bedzie czesc dalsza glupich wysrywow i
@fiir: nie wiedziałem, że z Polactwa wyrosły takie psy, że wystarczy tęczą pomachać i już się puszczają z pięściami
@fiir: nie no wina typa, że poszedł w torbie w kolorowe paski.
Tu jest strój dla prawdziwego polaka, nie prowokuje nie odsłania części ciała które mogłyby sprowokować, co prawda nie jest szary (byłby idealny, pasował by do otoczenia), ale nie epatuje ani bogactwem ani biedą.
Jeszcze tylko worek na łeb, żeby przypadkiem się takiemu psu źle nie spojrzał, bo za to też
źródło: comment_1598389098hHaniT2IelcIHMRCkrXDr2.jpg
Pobierz@KMS76: o, p0lak XD
@L3gion: No jest, no i co? Ani moje, ani twoje, ani kogokolwiek oburzenie czy opinia w tej sprawie nie spowoduje, ze takie jednostki przestaną istnieć... Pytanie czy warto narażać się na w------l od sebixów w imię ponoszenia sobie kolorowej torby ¯_(ツ)_/¯
Koleś mówi o zaczepieniu. Naucz się języka polskiego.
Jak kogoś denerwuje tęczowa torba to powinno się go leczyć przymusowo bo może być niebezpieczny dla społeczeństwa.
Wziął teczowa torbę i marzy mu się zostanie meczennikiem. Tacy ludzie właśnie tworzą podziały w spoleczenstwie.
"Podkarpacie" to jakaś miejscowość, czy gość po prostu wstydzi się napisać dokładnie, skąd jest? Od kiedy to mówi się "rodzinne województwo" xd?
@MehowM: Idiotów zawsze dużo. U nich nawet wymiana pieca wywołuje agresję.