Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 398
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 44
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Jeśli dla kogoś (kogokolwiek) widok tęczowej torby wywołuje agresje i chęć pobicia danej osoby to jest takim samym prymitywnym zwierzęciem jak kibole

@L3gion: Bardzo wielu osobom teraz widok teczowej torby wywoluje agresje ale przeciez wam dokladnie o to chodzilo. Wielu ludzi ma was zwyczajnie za wariatow, terrorystow. Czekacie az, ktorys z was dostanie w dziob i juz nie wstanie zeby miec swojego meczennika. Wtedy bedzie czesc dalsza glupich wysrywow i
  • Odpowiedz
@L3gion: Ale ja nie mówię ze nie, nie usprawiedliwiam takich zachowań. tylko stwierdzam fakt ze sam ryzykuje,a później będzie płacz. Odnoszę się do stanu faktycznego .@100mph: ale ja już kiedyś dostałem za niewinność , jakkolwiek nie prowokowałam akurat , co ma piernik? Prowokuje, a później będzie ze dobry chłopak był, po bułki poszedł a nikomu nie wadził XD .
  • Odpowiedz
@ZeT_: Nieusprawiedliwiam zwierząt tylko śmieje się z idioty który zwierzęta prowokuje a później będzie udawał niewinnego :D
  • Odpowiedz
Ja tez szanuje za odwagę, ale jak dostanie w psizde to niech nie płacze bo to buńczuczna prowokacja. Nie nie można bić ludzi, ale nie chodzi się w szaliku Polonii na Pragę, tak jak nie zostawia portfela przed sklepem.

@fiir: nie wiedziałem, że z Polactwa wyrosły takie psy, że wystarczy tęczą pomachać i już się puszczają z pięściami

ale nie chodzi się w szaliku Polonii na
  • Odpowiedz
który zwierzęta prowokuje a później będzie udawał niewinnego

@fiir: nie no wina typa, że poszedł w torbie w kolorowe paski.

Tu jest strój dla prawdziwego polaka, nie prowokuje nie odsłania części ciała które mogłyby sprowokować, co prawda nie jest szary (byłby idealny, pasował by do otoczenia), ale nie epatuje ani bogactwem ani biedą.

Jeszcze tylko worek na łeb, żeby przypadkiem się takiemu psu źle nie spojrzał, bo za to też
martwykotek - > który zwierzęta prowokuje a później będzie udawał niewinnego

@fiir...

źródło: comment_1598389098hHaniT2IelcIHMRCkrXDr2.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@ZeT_: Torba pewnie z jakiegoś h&m lub innego podobnego sklepu, wyprodukowana wyzyskiem pracownika trzeciego świata. No, ale za to ważne, że pierwszy świat bohatersko mierzy się z urojonymi problemami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@ZeT_: żeby bardziej wpasować się w kolorystykę polskiego blokowiska należałoby 2-3 razy wyprać ta torbę, wypłowiała będzie jak ulał. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Jeśli dla kogoś (kogokolwiek) widok tęczowej torby wywołuje agresje i chęć pobicia danej osoby to jest takim samym prymitywnym zwierzęciem jak kibole

@L3gion: No jest, no i co? Ani moje, ani twoje, ani kogokolwiek oburzenie czy opinia w tej sprawie nie spowoduje, ze takie jednostki przestaną istnieć... Pytanie czy warto narażać się na w------l od sebixów w imię ponoszenia sobie kolorowej torby ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
  • 0
@L3gion

Koleś mówi o zaczepieniu. Naucz się języka polskiego.
  • Odpowiedz
@ZeT_ Ja nawet nie pomyślałbym o LGBT przechodząc obok osoby z taką torbą.
Jak kogoś denerwuje tęczowa torba to powinno się go leczyć przymusowo bo może być niebezpieczny dla społeczeństwa.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@ZeT_: kolejny lewacki atencjusz. Noś sobie co chcesz jprdl.
Wziął teczowa torbę i marzy mu się zostanie meczennikiem. Tacy ludzie właśnie tworzą podziały w spoleczenstwie.
  • Odpowiedz
@ZeT_: ta na pewno będzie lać, chyba w portki xd. Niektórym gogusiom to się ubzdurało, że jak zapuścił brodę, to magicznie stał się twardzielem.

"Podkarpacie" to jakaś miejscowość, czy gość po prostu wstydzi się napisać dokładnie, skąd jest? Od kiedy to mówi się "rodzinne województwo" xd?
  • Odpowiedz