Aktywne Wpisy

ibleedforyou +334
smalce alfa dbajom o swoje bezpieczeństwo
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
sildenafil +235
Kolejka do lekarza w galerii handlowej aby zrobić darmowe USG jąder. Ludzie pytają, dlaczego mężczyźni się tak poniżają zamiast zrobić to badanie w gabinecie, na umówioną godzinę.
Nie zadaje tych pytań ten, komu 300 zł nie ciąży, aby je wydać na prywatną wizytę ani nie zadaje ich ten, kto usłyszał od lekarza rodzinnego „a po co skierowanie na USG skoro nie ma pan żadnych objawów”.
Pozdrowienia dla tych wszystkich. Też stałem w
Nie zadaje tych pytań ten, komu 300 zł nie ciąży, aby je wydać na prywatną wizytę ani nie zadaje ich ten, kto usłyszał od lekarza rodzinnego „a po co skierowanie na USG skoro nie ma pan żadnych objawów”.
Pozdrowienia dla tych wszystkich. Też stałem w
źródło: IMG_3700
Pobierz

Dla jednej zestaw moich prototypowych trójkątów, dla drugiej zestaw wisiorka i breloka z serii galaktycznej z mojego sklepu
Wysyłka oczywiście na mój koszt, losowanie w niedzielę popołudniu.
Ustawiam też na weekend wysyłkę gratis przy zamówieniu za min 50zł - po weekendzie jadę na urlop w bieszczady, więc to ostatnia szansa otrzymać szybko przesyłkę, później będzie przerwa w dostawach bo mam zamiar porządnie się byczyć, uciec trochę od internetu i patrzeć na gwiazdy w parku ciemnego nieba ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
PS: macie jakieś ciekawe miejscówki w bieszczadach które wg. Was trzeba odwiedzić? Zbieram miejsca warte zobaczenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#rozkminkrzaka #rekodzielo
Aaa i wołam @a__s miałem Cię zawołać jak będzie nowa kolekcja, całkiem zapomniałem wybacz!
źródło: comment_1598097851cIulCsZqua04HQ1Bmj3d7T.jpg
Pobierzźródło: comment_15981010510TlapvG3uO6brEqIssZJpp.jpg
PobierzByły już aparaty słuchowe, włosy psa, ulubiona mp3, a raczej płytka z niej, kondensatory, procesory, bursztyny, monety, kawałki materiału, czterolistne koniczyny, kwiatki, czy po prostu piasek z plaży gdzie ktoś był na wakacjach : D
Ktoś chciał kiedyś żebym zalał...
Komentarz usunięty przez autora
A co do Bieszczad to Cisna jak jeszcze nie byłeś, fajna miejscówka do pochodzenia.
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1598171426jEUFErzB5GovXMff4Lp5hG.jpg
PobierzFajne masz te rzeczy, akurat moja luba szaleje za gwiazdami ostatnio, kupione!
@Zyrop zestaw trójkątów a @Commandos zestaw wisiorek + brelok. Jeśli zależy Wam na wymianie, dogadajcie się między sobą.
Odezwijcie sie do mnie na PW - potrzebuję od Was tylko danych do paczkomatu i jutro/pojutrze nadam przesyłki :)
Dzięki za plusowanko!