Aktywne Wpisy

MonazoPL +118
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz
vieniasn +105
lodówki z wifi no ludzie kochani czego korpo nie wymyśli byle sojaków naciągnąć

A jak ktoś chcę kogoś upoważnić do czegoś, to niech mu napiszę kartkę.
Niestety w socjalizmie i państwowych szpitalach walczy się z problemami nieznanymi nigdzie indziej.
Jestem ciekaw ile będą one znaczyły. ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@pyroxar: w kościele katolickim znaczą ponoć około 20-30 tys. (czy jeszcze więcej za unieważnienie?), więc ta moc aż do śmierci też
źródło: comment_15979898224z4Ot2I2Z1Qgsrqf9WgROl.jpg
Pobierzhttps://tvn24.pl/polska/zbigniew-ziobro-chce-cofniecia-rejestracji-reformowanego-kosciola-katolickiego-z-powodu-malzenstw-jednoplciowych-4670445
@pyroxar:
źródło: comment_1597990780i1Q1ynBlnmOVoqBHpUlyBk.jpg
Pobierz@saakaszi: Czyli jednak islam, który jest w Polsce zarejestrowany, gwarantuje powyższe wg pana Zero? Inne chrześcijańskie odłamy, które umożliwiają śluby LGBT i są zarejestrowane również nie stanowią zagrożenia?
@pyroxar: ty to nazywasz polityczna patologia, a to po prostu kościół katolicki w naszym kraju ¯\_(ツ)_/¯
Prawo zabrania dyskryminacji ze względu na płeć. Kościół katolicki łamie to prawo nie pozwalając kobietom być księżmi. No to czekamy na delegalizacje.
@pyroxar: Gdzie?
A jak ktoś chcę kogoś upoważnić do czegoś, to niech mu napiszę kartkę.
Niestety w socjalizmie i państwowych szpitalach walczy się z problemami nieznanymi nigdzie indziej.
@pyroxar No generalnie tak by było najlepiej aby zlikwidować prawną instytucje małżeństwa. Ale wszyscy wiemy, że to nie realne.