Wpis z mikrobloga

Jezu mieszkam nad morzem i ile razy można to tłumaczyć...

Parawan stawia się od strony wiatru i nie jest to januszostwo, od paru lat ludzie mają bekę bo januszerka buduje z tego forty. Plaże w Polsce są piaszczyste i jak wieje wiatr to dostajesz nim po ryju jak leżysz, wlatuje do ciuchów, jedzenia, picia i jest wszędzie.
@To_ja_moze_pozamiatam: moja odpowiedz tez byla polowiczna, bo stawianie namiotu ogrodowego na plazy (choc swoja funkcje spelnia) wyglada po prostu zabawnie. Ale zmiluj sie, czlowiek ma pelne prawo oslonic sie od slonca czy wiatru nie muszac przy tym za kazdym razem zlazic z plazy, bo Twoja logika tak Ci podpowiada ( ͡° ͜ʖ ͡°) jezeli jestem na basenie i chce wyjsc z wody na pol godziny to tez
@smway: nie przetlumaczysz, jak wykopki uczepia sie jakiegos tematu to bez kija nie podchodz. Ktos raz wysmial parawaning i stalo sie to modne - na wykopie kazdy hejtuje. Ktos raz trafil na nieuczciwego pracodawce - wszyscy sa "januszami biznesu". A najwiecej maja do powiedzenia ci, ktorych dana sprawa nie dotyczy i nie zrozumieja, ze obrywanie piaskiem po ryju moze nie nalezec do czyichs ulubionych rozrywek ( ͡° ͜ʖ ͡