Aktywne Wpisy
MurLand +27
Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego SUVy są takie popularne?
Nie wydaje mi się żeby to było jakieś super wygodne auto, siedzisz wysoko jak w busie, do tego osiągi, a raczej przy tej wadze ich brak, opory powietrza. O cenach tych samochodów już nie wspominając.
Czy Ci wszyscy ludzie mieszkają w górach lub dojeżdżają do domów jakimiś polnymi drogami? No chyba nie bo widzę je też siebie na osiedlu.
Jedyny argument jak dla
Nie wydaje mi się żeby to było jakieś super wygodne auto, siedzisz wysoko jak w busie, do tego osiągi, a raczej przy tej wadze ich brak, opory powietrza. O cenach tych samochodów już nie wspominając.
Czy Ci wszyscy ludzie mieszkają w górach lub dojeżdżają do domów jakimiś polnymi drogami? No chyba nie bo widzę je też siebie na osiedlu.
Jedyny argument jak dla
Dominikjagoda +136
Spędziłem wczoraj 2 godziny w centrum Warszawy. Dosłownie 80% żeńskiej populacji wygląda jak ćpunki które wypełzły ze skłotu żeby coś zarobić. W wolnych chwilach szabrują kontenery PCK, dokonują amatorskich aborcji i robią sobie tatuaże igłą od strzykawki po heroinie xD Jeżeli trafi się jakaś nieulana w zwykłej sukience to automatycznie jest w top 10. Przecież to wygląda jak armia npc programowanych przez tiktoka i instagram. Noszenie starych za dużych łachów wygląda po
#heheszki #humorobrazkowy #bekazpodludzi
Komentarz usunięty przez autora
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@To_ja_moze_pozamiatam: zeby piasek w dupe wchodzil
@czteroch: pojedź nad morze, osłoń się przed wiatrem i słońcem...
Komentarz usunięty przez autora
Parawan stawia się od strony wiatru i nie jest to januszostwo, od paru lat ludzie mają bekę bo januszerka buduje z tego forty. Plaże w Polsce są piaszczyste i jak wieje wiatr to dostajesz nim po ryju jak leżysz, wlatuje do ciuchów, jedzenia, picia i jest wszędzie.