Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +548

mirko_anonim +3
✨️ Czy powinienem się martwić o zaproszenie na Facebooku od fryzjerki? Ⓘ
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.

Które suple z pomiędzy tych dwóch mark wolą #mikrokoksy ?
Komentarz usunięty przez autora
Dodam tylko, że jedna firma miała X afer, a druga bardzo dobrze wyszła w badaniach.
WK SKLEP KAWA PIERNIKOWA 500% MOCY xD
Sprawdź ile w---------ł w przysiadzie i nie będziesz miał innych argumentów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Polecam szczególnie te batony "dzik" wielkości małego palca w w-------j w kosmos cenie.
Bardzo dobry stosunek cena-jakość ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°)
@MirkobIog: Cenowo podobny poziom stąd moje pytanie o jakość tej i tej firmy
@Reevder: nikt nikogo nie dyma. Za dobra jakościowo produkty trzeba płacić (ʘ‿ʘ)
Były tam jakies testy, że białko kfd lepiej
Komentarz usunięty przez autora
Generalnie odpowiadając na pytanie @Megidox #mikrokoksy wolą kfd ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A tak całkiem serio to jesli ktos nie bawi sie w zawodowstwo/ nie planuje startu to wydaje mi sie ze kreatyna+witaminy i minerały + jakas ashwa i do szczescia wiecej nie potrzeba