Aktywne Wpisy
heksengerg +870
Andrzej odchodzi na emeryture. Pracował w zakladzie od 1990 roku.
#pracbaza
#pracbaza
Miguelos +65
W takie miejsca chodźcie a nie tam gdzie 6 krewetek kosztuje 60 zł. Nie mam nic do krewetek, lubię je ale ceny w polskich "wykwintnych" restauracjach (a w szczególności napojów) to śmiech na sali. Poniżej na zdjęciu bar mleczny, schabowy z ziemniakami i surówkami + kompot 22,50 zł.
#jedzenie #gotujzwykopem #gastronomia #restauracje #polska
#jedzenie #gotujzwykopem #gastronomia #restauracje #polska
#takaprawda #motoryzacja #samochody #prawojazdy
@lewoprawo: ludzkość wymyśliła oglądanie się dookoła zanim wlezie się komuś pod koła
@ApuNahasapeemapetilon: Argument inwalida, bo ten idiota (o ile mnie pamięć nie myli) z---------ł dobrze ponad 100 km/h
Jak juz to bym sie zastanawiał czy pieszy sie w ogole rozejrzał bo zazwyczaj takie stuningowane auta sa dosyć głośne, ale nie wiem jaka tam była sytuacja.
@Pesa_elf: pieszym moze byc gowniak, ktory nie ma nic do stracenia, a wiele do zyskania. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@arcxa: Z tego co pamiętam od przedszkola od maluchów nam tłuczono do głowy jak sie zachowac na przejsciu dla pieszych, najpierw patrzymy w lewo potem w prawo potem znow w lewo i jak nie ma samochodów idziemy. Chyba że już nie uczą to
Jak masz taki widok to załóż okulary z filtrami i jest spokój a nie k---a zwolnij XDDD wy jebnieci jesteście co do samych pieszych to nie powinni się w--------c nawet na pasy, chyba że są światła i mają zielone to co innego
Sam z szacunku patrzę na drogę i uważam żeby się nie w--------ć komuś pod koła bo wiem że
podsumowujac zrzucasz wszystko standardowo na pieszego, mimo, ze to kierowca nabywa uprawnienia do poruszania sie samochodem, a
@Pesa_elf: Nie kurła. A co, jeśli to dziecko? Albo niewidomy, który nie widzi jaka jest pogoda? Albo pies czy inny zwierz?