Wpis z mikrobloga

Hey Kochani;)
Dziś pojechałam sobie z domu po 12 A wróciłam 15³⁰ pojechałam troszkę dalej i SAMA pierwszy raz zrobiłam 2 km i odpoczywałam z krówkami obok przy mostku z 5 minut odpoczełam i spowrotem 2km w tym czasie akurat udało się wrócić równo z mamą potem pojechałam drugi raz troszkę dalej 3km do drugiego mostu wracając zajechałam na ten bliższy mostek by odpocząć 10 minut i odpoczełam psychicznie polecam każdemu i wróciłam do domku #polishgirl #dalszyspacer #smilegirl #slonce #wojowniczka #wakacje #niezaleznosc #samodzielnosc #wolnosc
dominika-spychalska - Hey Kochani;)
Dziś pojechałam sobie z domu po 12 A wróciłam 15³...

źródło: comment_1596304610ZdLcUgixBLev2Hk7aoLoiN.jpg

Pobierz
  • 197
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Mógłby zrobić innym osobom, a kasę z pracy przeznaczyć dla Ciebie na rehabilitację

@pajanusz: Może nie ma aż tylu klientów? Może nie chce przelewać zarobionej kasy, może siedział po godzinach? Ale tak czy siak, skoro usługę wykonał za darmo to już jakoś wspomógł. Za bardzo się czepiasz wg mnie. Rozliczałbyś ją np. z zakupu ubrań w sieciówce, bo przecież mogła kupić na wagę albo dostać z caritasu? Niech dziewczyna ma
  • Odpowiedz
@grap32: Nie. Ale mając gorszy okres kiedy pół świata wali Ci się na łeb dobrze zobaczyć taki zajebiście pozytywny wpis od kogoś kto na codzień ma sto razy gorzej niż ja i nie pęka. Jeszcze raz dzięki @dominika-spychalska: za ten wpis, zarąbiście podniósł mnie na duchu :)
  • Odpowiedz
Ale smutno się czyta komentarze niektórych Polaków pod takim wpisem. Na jakimś hamerykańskim reddicie czy innym zachodnim forum takie bestialstwo byłoby niewyobrażalne.
  • Odpowiedz
co to za problemy, pojechała sobie tam czy tu wózkiem elektrycznym, nie musi pracować kasa z renty plus darowizny.

@maciss: nie wierzę, że można być tak bezmyślną, pozbawioną wyobraźni, podłą mendą. zamień się z nią, skoro to takie fajne. albo lepiej - kogoś ze swoich bliskich. jesteś zdolny do jakiejkolwiek empatii w ogóle? chryste.

@dominika-spychalska: dużo sił i szczęścia. jesteś arcydzielna!
  • Odpowiedz