Aktywne Wpisy

Czy chcesz mieć dzieci?
- Tak 50.9% (28)
- Nie 30.9% (17)
- Nie wiem 18.2% (10)
ev3r +4
Suma kwadratów długości przyprostokątnych trójkąta prostokątnego jest równa kwadratowi długościbprseciwprostokatnej
Skopiuj link
Skopiuj link
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Dziś pojechałam sobie z domu po 12 A wróciłam 15³⁰ pojechałam troszkę dalej i SAMA pierwszy raz zrobiłam 2 km i odpoczywałam z krówkami obok przy mostku z 5 minut odpoczełam i spowrotem 2km w tym czasie akurat udało się wrócić równo z mamą potem pojechałam drugi raz troszkę dalej 3km do drugiego mostu wracając zajechałam na ten bliższy mostek by odpocząć 10 minut i odpoczełam psychicznie polecam każdemu i wróciłam do domku #polishgirl #dalszyspacer #smilegirl #slonce #wojowniczka #wakacje #niezaleznosc #samodzielnosc #wolnosc
źródło: comment_1596304610ZdLcUgixBLev2Hk7aoLoiN.jpg
PobierzA dla Ciebie @dominika-spychalska ogromny szacunek. Życzę Ci dużo wytrwałości w walce z chorobą. Niech Cię nie ta hołota nie zniechęci swoim p----------m.
Tag #wojowniczka jak najbardziej Ci się należy, jesteś bardzo dzielna, dużo zdrówka i szczęścia!
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Tobie też jej życzę :)
Pomyliły ci się osoby. Córka od strażaka to Paulina i ma stwardnienie rozsiane. To jest Dominika, typie.