Wpis z mikrobloga

Hey Kochani;)
Dziś pojechałam sobie z domu po 12 A wróciłam 15³⁰ pojechałam troszkę dalej i SAMA pierwszy raz zrobiłam 2 km i odpoczywałam z krówkami obok przy mostku z 5 minut odpoczełam i spowrotem 2km w tym czasie akurat udało się wrócić równo z mamą potem pojechałam drugi raz troszkę dalej 3km do drugiego mostu wracając zajechałam na ten bliższy mostek by odpocząć 10 minut i odpoczełam psychicznie polecam każdemu i wróciłam do domku #polishgirl #dalszyspacer #smilegirl #slonce #wojowniczka #wakacje #niezaleznosc #samodzielnosc #wolnosc
dominika-spychalska - Hey Kochani;)
Dziś pojechałam sobie z domu po 12 A wróciłam 15³...

źródło: comment_1596304610ZdLcUgixBLev2Hk7aoLoiN.jpg

Pobierz
  • 197
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 3
@OCIEBATON tak, na tę przejażdżkę też po co pojechała, skoro zbiera na rehabilitację, a tak marnuje prąd i pieniądze na jazdę w kółko! Ogarnijcie się, ludzie... To jest dramat w jakie poziomy ignorancji popadacie... Pamiętam czasy, jak śmialiśmy się tutaj z "naszych starych" januszy, ale widzę, że wielu młodych użytkowników dzisiaj wyssało januszostwo z mlekiem tych ojców i głoszą te same debilne kocopoły tutaj...
  • Odpowiedz
@dominika-spychalska: nigdy nie przestawaj pisać, bo dzięki tym wpisom motywujesz innych do walki o lepsze jutro. Malkontentom otwierasz szeroko oczy i gdy porównują swoje problemy z twoimi z automatu wpadają w ogromne zawstydzenie, gdy narzekają na swoje życie.
  • Odpowiedz
Też mieszkam obok lasu, ale nawet nie mam siły na spacer po pracy. Może jutro się zmobilizuję :)

@100piwdlapiotsza: też nie mam siły, od kwietnia czuję się słabiej niż zwykle, może te skończone magiczne 36 lat to już ta starość, ale jednak biegam co 2-3 dzień, pół godziny temu skończyłem 20 km.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@rbk17: zazdroszczę. Mam 32. Kiedyś biegałem półmaratony, ale wypadek i pęknięcie czaszki mnie uziemilo na kilka lat. Teraz dopiero staram się powoli ruszać dupę. Tylko ciężko ruszyć tyłek, jak w 4 lata przybyło 25 kg ()
  • Odpowiedz