Hey Kochani;) Dziś pojechałam sobie z domu po 12 A wróciłam 15³⁰ pojechałam troszkę dalej i SAMA pierwszy raz zrobiłam 2 km i odpoczywałam z krówkami obok przy mostku z 5 minut odpoczełam i spowrotem 2km w tym czasie akurat udało się wrócić równo z mamą potem pojechałam drugi raz troszkę dalej 3km do drugiego mostu wracając zajechałam na ten bliższy mostek by odpocząć 10 minut i odpoczełam psychicznie polecam każdemu i wróciłam do domku #polishgirl #dalszyspacer #smilegirl #slonce #wojowniczka #wakacje #niezaleznosc #samodzielnosc #wolnosc
@OCIEBATON tak, na tę przejażdżkę też po co pojechała, skoro zbiera na rehabilitację, a tak marnuje prąd i pieniądze na jazdę w kółko! Ogarnijcie się, ludzie... To jest dramat w jakie poziomy ignorancji popadacie... Pamiętam czasy, jak śmialiśmy się tutaj z "naszych starych" januszy, ale widzę, że wielu młodych użytkowników dzisiaj wyssało januszostwo z mlekiem tych ojców i głoszą te same debilne kocopoły tutaj...
@dominika-spychalska: Odpoczywać z krówkami, na łonie natury! Zazdroszczę, ja leniwy mieszczuch nie może ruszyć 4rech liter gdzieś na błonia by odpocząć! Wytrwałości Kobieto! :) Dawaj znak czy pobiłaś kilometrówkę!
@dominika-spychalska: ja p------ę, ja w pełni chodzacy siedze w domu w ten piekny czas a osoba która m trudniej zwiedza więcej ode mnie... czas się ruszyć
@dominika-spychalska: nigdy nie przestawaj pisać, bo dzięki tym wpisom motywujesz innych do walki o lepsze jutro. Malkontentom otwierasz szeroko oczy i gdy porównują swoje problemy z twoimi z automatu wpadają w ogromne zawstydzenie, gdy narzekają na swoje życie.
@dominika-spychalska: co ci się stało że na tym wózku jeździsz wiem że pewnie pisałaś ale nie chce mi się 190 kom czytać Tak czy inaczej życzę dużo zdrowia
Też mieszkam obok lasu, ale nawet nie mam siły na spacer po pracy. Może jutro się zmobilizuję :)
@100piwdlapiotsza: też nie mam siły, od kwietnia czuję się słabiej niż zwykle, może te skończone magiczne 36 lat to już ta starość, ale jednak biegam co 2-3 dzień, pół godziny temu skończyłem 20 km.
@rbk17: zazdroszczę. Mam 32. Kiedyś biegałem półmaratony, ale wypadek i pęknięcie czaszki mnie uziemilo na kilka lat. Teraz dopiero staram się powoli ruszać dupę. Tylko ciężko ruszyć tyłek, jak w 4 lata przybyło 25 kg (╥﹏╥)
@100piwdlapiotsza: no to współczuję nawet sobie tego nie wyobrażam, wprawdzie też miałem wypadek ale na złamanej nodze i bliznach się skończyło ( ͡°ʖ̯͡°)
Dziś pojechałam sobie z domu po 12 A wróciłam 15³⁰ pojechałam troszkę dalej i SAMA pierwszy raz zrobiłam 2 km i odpoczywałam z krówkami obok przy mostku z 5 minut odpoczełam i spowrotem 2km w tym czasie akurat udało się wrócić równo z mamą potem pojechałam drugi raz troszkę dalej 3km do drugiego mostu wracając zajechałam na ten bliższy mostek by odpocząć 10 minut i odpoczełam psychicznie polecam każdemu i wróciłam do domku #polishgirl #dalszyspacer #smilegirl #slonce #wojowniczka #wakacje #niezaleznosc #samodzielnosc #wolnosc
Tak czy inaczej życzę dużo zdrowia
@100piwdlapiotsza: też nie mam siły, od kwietnia czuję się słabiej niż zwykle, może te skończone magiczne 36 lat to już ta starość, ale jednak biegam co 2-3 dzień, pół godziny temu skończyłem 20 km.