@Solidly: krajem gdzie najlepiej działał socjalizm* Problemy społeczne tam były również daleko posunięte. Jednak w sprawach polityczno gospodarczych państwo było ciekawie i chyba dość mądrze rządzone balansując między wschodem a zachodem
@Cinoski: @Solidly: a i taka myśl mnie natknęła że gdyby w tamtych czasach tam pojechać, raczej po 94' na wybrzeżu był spokój. Kupić trochę ziem za grosze, wybudować parę lat później dom z pokojami na wynajem, z lokalnymi się dogadać nie było by trudno, coś by się przywiozło z Polski dla nich i już by lubili i miajax to wszystko by teraz całkiem dobre życie można było tak
@LadniePieknie: Bo nie wiedzieć czemu podpinają ją pod Mary Jane i blackwaszują jak wszystkie kreskówkowo/komiksowe rude i białe postacie. @Fighter_forGlory: Od razu rasista. Aktorka jest czarna, ale postać którą kreuje to biała rudowłosa kobieta.
@LadniePieknie: Dlatego napisałem podpinają. MJ to skrót to Michelle Jones. Mogą sobie wrzucać inną postać, nie mam nic przeciwko, ale podpinanie jej pod skrót, którym zwracają się w komiksie (i innych ekranizacjach) do Mary Jane Watson-Parker jest nie na miejscu. Mogli zrobić Lakeesha Wilson i nie byłoby problemu.
@Pearson: Tatuś jak był młody i w miarę w formie to wyglądał spoko (taki Lenny Kravitz powiedzmy). Matka ma faktycznie coś nie tak z kształtem szczęki.
źródło: comment_1595746773DIzaOOndttSjNzuusPg2Kt.jpg
PobierzProblemy społeczne tam były również daleko posunięte. Jednak w sprawach polityczno gospodarczych państwo było ciekawie i chyba dość mądrze rządzone balansując między wschodem a zachodem
źródło: comment_1595756510y8oLN5D4QqPi2qIXTObNUC.jpg
Pobierz@LadniePieknie:
Bo nie wiedzieć czemu podpinają ją pod Mary Jane i blackwaszują jak wszystkie kreskówkowo/komiksowe rude i białe postacie.
@Fighter_forGlory:
Od razu rasista. Aktorka jest czarna, ale postać którą kreuje to biała rudowłosa kobieta.
źródło: comment_1595757760hRCsAeUeKRn2004gzy5GIx.jpg
PobierzDlatego napisałem podpinają.
MJ to skrót to Michelle Jones.
Mogą sobie wrzucać inną postać, nie mam nic przeciwko, ale podpinanie jej pod skrót, którym zwracają się w komiksie (i innych ekranizacjach) do Mary Jane Watson-Parker jest nie na miejscu.
Mogli zrobić Lakeesha Wilson i nie byłoby problemu.
źródło: comment_1595760904uBeDKCbEZPZZQgawwHEHAA.jpg
PobierzZendaya z rodzicami.
Biała z dziada pradziada.
źródło: comment_1595761505o2tQOWmA2kho9dgjyNhRjr.jpg
Pobierz@Solidly Za Jugosławia tęskni więcej Polaków, niż mieszkańców państw byłej Jugosławii.
Tatuś jak był młody i w miarę w formie to wyglądał spoko (taki Lenny Kravitz powiedzmy). Matka ma faktycznie coś nie tak z kształtem szczęki.