Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 101
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@se_mallo: Pieczarki powinno się jeść na surowo. Grzyby to bardziej leki niż przyprawa czy pokarm aczkolwiek troszki też. Odkłamywanie grzybów będzie cieżko B-Pharma od dawno czerpie wiedze ze świata grzybów ale nie chce aby zwykłe goje same się leczyły tanim kosztem.
  • Odpowiedz
@siedze-na-antresoli: po prostu skrzywdzona po jakimś chadzie, na którego musiała robić, nic nowego, obawiam się, że może i syn nauczy się samodzielności ale jak matka mu od najmłodszych lat tal lasuje mózg to chłop zostanie pod butem bab do końca życia
  • Odpowiedz
  • 15
@se_mallo: I bardzo dobrze, ja widzę że chłopy w wieku 30 lat nie potrafią podstawowych rzeczy w kuchni czy zrobić prania to mam takie XDDD
Ja się sam od zera uczyłem gotować i po pierwsze w końcu jem tylko to co lubię, a po drugie gotowanie jest zajebiście fajne xD
  • Odpowiedz
Ja bardzo dobrze gotuję i nie uważam się za kukolda ¯(ツ)

@whos_your_daddy_snakegirl: Bo gotujący facet nie jest kukoldem, kukoldem jest natomiast facet co przygarnia sobie jakąś skończoną melepetę albo księżniczkę i musi podsuwać jej żarcie pod nos bo szczyt możliwości jaśnie pani to odgrzanie w mikrofali tortilli z Biedry.
  • Odpowiedz