@barto125: to było pare lat temu Kolezka pracował na warsztacie, przyjechała roczna beta, przyjechał typ czy da się taniej dpfa zrobić, typy się głowią, szef wpadł na pomysł żeby z wypożyczalni wziąć taka sama i przespawac dpfy, jak wymyślili tak zrobili, oddali samochód mówią ze dpf zapchany, gościu w wpozyczalni trochę zdziwiony ale obyło się bez lipy, a typa skasowali 60% nowego xD polaczki to są kombinatorzy j----i
@goferek: robimy firmę która wypożycza auta, w dodatku dość nietypowe bo to pojazdy specjalne i naprawdę ktoś tak zrobił. Wziął prawie nowa Yariske i oddał na 4 różnych oponach, każda łysa. Wyszło dopiero na jesieni jak zmienialiśmy na zimowe :D
Kumpel pracuje w wypożyczalni i przy każdym przekazaniu auta są sprawdzane opony wiec by nie przeszło
@Samulem: Jakie samochody tak mają? Przy droższych modelach może i twój kumpel sprawdza bieżnik, przy jakimś Yarisie czy Clio to obsługa ma to w dupie. Wiem z doświadczenia.
@Rimfire: Jest na YouTube gość o imieniu Rob Ferretti. Prowadzi wypożyczalnię supersamochodów pokroju Ferrari, Lamborghini, Porsche itp. w Nowym Yorku.
W jednym z filmów opowiadał że wszystkie samochody mają plomby na silniku żeby ludzie nie ukradli części. Zdarzało mu się też że ludzie zwracali auta na innych oponach. Tak więc nie tylko w Polsce są takie cebulaki. Ludzie w Ameryce potrafią wynająć Ferrari za 2000$/doba żeby
@goferek Aż zadzwoniłem do kolegi, który pracuje w wypożyczalni i mówił, że zdarzyło się kilka razy, że ludzie oddawali samochody na jakichś starych kapciach, bo ukradli nowe opony. Raz nawet geniusz kradzieży zamienił felgi aluminiowe na stalówki i twierdził, że takie były cały czas... Problem w tym, że wypożyczalnia fotografuje auta przed wydaniem ( ͡º ͜ʖ͡º)
@goferek: Obczaj, że myślałem że już mnie nie zaskoczy wyższa szkoła polskiego cebulactwa po pamiętnej aferze z dywanikami z Wisha czy tam Ali kilka lat temu, a tutaj taki obraz bycia podczłowiekiem, który przyszedłby do głowy tylko mieszkańcowi Cebulandii. Potem się dziwią dlaczego ludzie emigrują czasem z całą firmą.
Dzień dobry dostałem najniższą wypłatę od 3 lat i w związku z tym świętuję i kupiłem takie o Dlatego daje tag #janiegejjapapiesz i tag #vieniasrobwpisy @cheture
@Samulem: Jakie samochody tak mają? Przy droższych modelach może i twój kumpel sprawdza bieżnik, przy jakimś Yarisie czy Clio to obsługa ma to w dupie. Wiem z doświadczenia.
@Rimfire: Jest na YouTube gość o imieniu Rob Ferretti. Prowadzi wypożyczalnię supersamochodów pokroju Ferrari, Lamborghini, Porsche itp. w Nowym Yorku.
W jednym z filmów opowiadał że wszystkie samochody mają plomby na silniku żeby ludzie nie ukradli części. Zdarzało mu się też że ludzie zwracali auta na innych oponach. Tak więc nie tylko w Polsce są takie cebulaki. Ludzie w Ameryce potrafią wynająć Ferrari za 2000$/doba żeby
Super protip bulwo XD
Komentarz usunięty przez autora
Edit: ale chyba żadna nie sprawdza co jest pod maską. Wiec akumulator można śmiało ( ͡º ͜ʖ͡º)